Oeps, er zijn geen producten gevonden

Het lijkt erop dat deze productcategorie niet (meer) bestaat of misschien is verhuisd. Gebruik de zoekfunctie bovenin om verder te zoeken of klik op het logo bovenin om naar de hoofdpagina te gaan.

naar de homepage

Gezellige deurmatten kopen bij Blokker

Na een lange werkdag wil je natuurlijk fijn thuiskomen. Door een vrolijke, sierlijke deurmat neer te leggen bij de deur is thuiskomen altijd fijn. Om te zorgen dat jij met een goed gevoel het huis binnenstapt en je voeten kunt vegen, heeft Blokker een ruim assortiment deurmatten in vele verschillende soorten, maten, kleuren en modellen. Op deze manier zorgt Blokker ervoor dat je altijd wel een exemplaar vindt die bij jou past. Ga je bijvoorbeeld voor een sierlijke deurmat met grappige teksten erop? Of zie je als je thuiskomt toch liever een functionele deurmat op de vloer liggen? Bekijk het hele assortiment online in onze webshop en bestel jouw nieuwe deurmat direct online!

Droogloopmatten en schoonloopmatten

Je vloeren blijven schoner en droger door gebruik te maken van een droogloopmat of schoonloopmat. Veeg je schoenen af en zo voorkom je dat de vloer vies wordt! De droogloopmat zijn vaak gemaakt van katoen. Dit zorgt ervoor dat vocht makkelijk wordt opgenomen, waardoor er droog gelopen kan worden op de vloer. De schoonloopmat hebben een ruwere ondergrond en zorgt er dus voor dat je schoenen aan de onderkant schoner worden. Vaak hebben zowel de droogloop- en schoonloopmat een rubberen onderlaag, zodat deze niet verschuiven tijdens het vegen van de schoenen.

Kokosmat

Kokosmatten zijn gemaakt van de vezels van de buitenkant van de kokosnoot. Dit is een duurzaam materiaal en daardoor heb je lange tijd plezier van je kokosmat. Je kunt deze gewoon schoonmaken door er met de stofzuiger overheen te gaan of om hem buiten even uit te kloppen.

Bij Blokker vind je een ruim assortiment deurmatten, droogloopmatten, schoonloopmatten en kokosmatten die geschikt zijn voor ieder huishouden. Voor welke deurmat ga jij? Bekijk de collectie matten in de webshop van bij Blokker en bestel deze direct online!