Caliber Portable DAB+ / FM Radio - Met ingebouwde accu - (HPG335DAB)

2396041
29.95
Je kunt 5 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 5 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Caliber-Europe
4.62 Sterren
 • De levertijd is 1 werkdag.
 • Gratis thuisbezorgd.

Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Met de Caliber HPG335DAB Portable DAB+/FM Radio geniet je overal de radio in een hoge geluidskwaliteit. Of je nu op de camping, op je werk of in het park bent, het DAB+ signaal geeft jouw favoriete radiozenders duidelijk verstaanbaar door. Je neemt deze draagbare radio makkelijk mee in je tas, dankzij het compacte formaat van 16,2 x 5,3 x 10,2 centimeter.

DAB+: hoge geluidskwaliteit
De HPG335DAB ontvangt radio via FM en DAB+. FM is de bekende standaard, maar DAB+ geeft een beter geluid. DAB+ is digitale radio via de ether, dus gewoon te ontvangen op radio's en receivers die dit ondersteunen. Het geluid is ruimer en de kans op ruis en storingen zijn kleiner dan bij FM. Stel zelf preset zenders in, zodat je niet elke keer naar de juiste frequentie hoeft te zoeken. De radio heeft een uitschuifbare antenne, voor nog beter ontvangst.

Radio Data System
Radio Data System (RDS) zorgt voor extra aanvullende informatie die via de ether wordt ontvangen. Denk aan informatie over de zender of artiest waar je naar luister of de tijd en datum. Hier merk je verder niks van als luisteraar.

Wekkerfuncties
De HPG335DAB is ook als wekker te gebruiken. Met de sleep time functie val je heerlijk in slaap op je favoriete muziek. De wekker schakelt het geluid dan uit op de door jou ingestelde tijd. Handig voor als je even een powernap doet of ligt te luieren op het strand of in het park. Of gebruik hem thuis als wekker. De HPG335DAB heeft namelijk een dubbele wekkerfunctie, zodat je een wekker instelt voor zowel jezelf als je partner.

Bediening, aansluitingen en batterij
De draagbare radio is eenvoudig te bedienen via de knoppen aan de bovenzijde. Hier vind je knoppen voor mode, menu/info/back/, preset/scan, channel, enter en volume. Via de 3,5 mm jack input sluit je een hoofdtelefoon of oordopjes aan. De HPG335DAB is voorzien van een ingebouwde accu, die tot 8 uur meegaat. Je laadt de radio op via usb.

Certificeringen
Caliber producten zijn altijd voorzien van de vereiste certificeringen en voldoen daarbij aan de door de EU gestelde eisen op elektrische producten. Het gebruik van niet gecertificeerde elektrische producten kan gevaar/letsel opleveren voor de gebruiker en/of zijn/haar omgeving. Gebruik van niet gecertificeerde producten kan leiden tot uitsluiting van de dekking en/of uitkering van uw verzekering.

Let hierop bij de aankoop van een product.

Specificaties

 • Merk: Caliber
 • Adviesleeftijd: alle leeftijden
 • Garantietermijn: 24 maanden
 • Merk: Caliber
 • EAN: 8714505047249
 • Ontvangst: FM radio
 • Kleur: Zwart
 • Afmeting (cm): 16,2x4,8x10,2 (LxBxH)
 • Gewicht exclusief verpakking (gr): 380.0
 • Energiebron: Battery

Reviews

Gesponsorde producten