Caliber Portable internetradio met DAB+ - Zwart - (HPG336DAB-DIR)

Omschrijving

Met de Caliber HPG336DAB-DIR luister je via zowel DAB+, FM als internet naar jouw favoriete radiozenders. Neem de radio overal mee naartoe om muziek te luisteren, zoals het strand, het park of de camping. Dankzij de compacte afmetingen van 16,2 x 5,3 x 10,2 centimeter neem je de radio gemakkelijk met je mee.

Internet radio
De HPG336DAB-DIR is speciaal gemaakt voor internetradio. Hiermee ontvang je digitale radiozenders via wifi. Verbind de radio met je thuisrouter of een mobiele hotspot en kies uit de talloze radiozenders die via internet beschikbaar zijn.

DAB+ kwaliteit en RDS
DAB+ is een digitaal radiosignaal dat je gewoon via de ether ontvangt. Het onderscheidt zich van FM door de betere geluidskwaliteit. Zo zijn muziek en praatprogramma's beter verstaanbaar en heb je geen last van ruis. RDS (Radio Data System) zorgt voor extra aanvullende informatie via de ether. Denk aan informatie over de zender of artiest waar je naar luister of de tijd en datum.

Scherm en bediening
De HPG336DAB-DIR beschikt over een 2,4 inch (ongeveer 6 centimeter) TFT kleurenscherm. Hierop zie je alle informatie over radiozenders, muziek en scroll je overzichtelijk door het menu. Dit doe je via de knoppen aan de bovenzijde van de radio. Hier vind je knoppen voor het menu, links/rechts, navigatie/volume/ok, een aan/uit knop en een knop voor je favorieten. Hiermee heb je snel toegang tot je bewaarde radiozenders en hoef je niet telkens weer op zoek.5

Via de 3,5 mm jack input sluit je een hoofdtelefoon of oordopjes aan. De HPG335DAB is voorzien van een ingebouwde accu, die tot 8 uur meegaat. Je laadt de radio op via de meegeleverde usb kabel.

Certificeringen
Caliber producten zijn altijd voorzien van de vereiste certificeringen en voldoen daarbij aan de door de EU gestelde eisen op elektrische producten.
Het gebruik van niet gecertificeerde elektrische producten kan gevaar/letsel opleveren voor de gebruiker en/of zijn/haar omgeving. Gebruik van niet gecertificeerde producten kan leiden tot uitsluiting van de dekking en/of uitkering van uw verzekering.

Let hierop bij de aankoop van een product.

Specificaties

  • Merk: Caliber
  • Adviesleeftijd: alle leeftijden
  • Garantietermijn: 24 maanden
  • EAN: 8714505047256
  • Ontvangst: DAB + radio
  • Kleur: Zwart
  • Afmeting (cm): 16,2x4,8x10,2 (LxBxH)
  • Energiebron: Accu/Batterij

Beoordelingen

Gesponsorde producten