Caliber Slimme Deur En Raamsensor (HWS101)

2400446
19.95
Je kunt 3 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 3 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Caliber-Europe
4,6 Sterren
Caliber Slimme Deur En Raamsensor (HWS101)
19.95
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Met de Caliber HWS101 Deur en raam sensor is jouw huis beveiligd tegen inbrekers. De sensor bestaat uit twee delen: het ene deel plaats je op een deur of raam, het andere op de deurpost of het kozijn. Wordt de deur of het raam geopend, dan merkt de sensor dat de twee delen worden gescheiden.

Verbind met de Caliber Smart Home App
De HWS101 sensor verbind je eenvoudig met de Caliber Smart Home App. Zo krijg je een pushbericht op je smartphone als de sensor beweging aan de deur of het raam detecteert. Daarnaast gebruik je de sensor met andere smart home oplossingen. Verbind hem met je smart verlichting en het licht gaat aan als de deur opengaat. Dat is niet alleen handig als je in het donker thuiskomt, maar schrikt ook ongewenste indringers af.

Draadloos
De HWS101 werkt volledig draadloos en is daardoor bij elk raam en bij elke deur te plaatsen. Hij wordt van stroom voorzien door AAA-batterijen. Een andere makkelijke bijkomstigheid van de sensor werkt zonder de tussenkomst van een hub/gateway, je hebt enkel een (2.4Ghz) WiFi verbinding nodig. Je installeert de app, verbindt de sensor met je smartphone en je huis is binnen een paar minuten een stukje veiliger.

Gebruik een extra sirene
Gebruik je de sensor tegen inbrekers? Breid hem dan uit met de Caliber HWS701 sirene. Hiermee gaat er een alarm af wanneer de sensor beweging detecteert.

Certificeringen:
Caliber producten zijn altijd voorzien van de vereiste certificeringen en voldoen daarbij aan de door de EU gestelde eisen op elektrische producten.Het gebruik van niet gecertificeerde elektrische producten kan gevaar/letsel opleveren voor de gebruiker en/of zijn/haar omgeving. Gebruik van niet gecertificeerde producten kan leiden tot uitsluiting van de dekking en/of uitkering van uw verzekering.

Let hierop bij de aankoop van een product.

Specificaties

  • Merk: Caliber
  • EAN: 8714505046907
  • Te bedienen via mobiele app: Ja
  • Buiten / binnengebruik: Binnen en buiten
  • Kleur: Wit
  • Materiaal: ABS Acrylonitril-butadieen-styreen
  • Afmeting (cm): 7,5x4x1,9 (LxBxH)
  • Gewicht exclusief verpakking (gr): 65.0
  • Werkt op batterijen: Nee

Beoordelingen

Gesponsorde producten