CarryOn Porter ® Reiskoffer - 66cm Trolley met TSA-slot - OKOBAN registratie - Zwart

3050914
N/A
Niet op voorraad
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

De CarryOn “Porter” is het nieuwe en sportieve 2021-model van het Nederlandse merk CarryOn®. Met recht een nieuwe koffer geschikt voor de korte- of wereldreis. Sterk, veilig, betrouwbaar, praktisch en lichtgewicht dankzij het toepassen van de nieuwste technologieën zoals hoogwaardig polypropyleen, aluminium trolleystang, sterke nylon rits, geïntegreerd TSA-cijfercombinatieslot, vier dubbele 360° wielen, het slimme TSA-OKOBAN (een persoonlijke wereldwijde kofferregistratie) en een slim overzichtelijk en praktisch interieur met divider en extra opbergvakjes. Een ideale reisgenoot in vele maten en super sportieve kleuren. Vandaar dat wij op deze serie met een gerust hart 5 jaar garantie kunnen geven.

Veilig en sterk – Geïntegreerd TSA-cijfercombinatieslot, hoogwaardig polypropyleen.
Bekijk ook de QC test video.

Voor wie veiligheid een prioriteit is, vormt de ‘Carryon Porter’ een doelbewuste keuze. De koffer kan een serieus stootje hebben door het hoogwaardige sterke polypropyleen en sterke nylon rits ‘vier’. Persoonlijke bezittingen en eigendommen worden gewaarborgd door het geïntegreerde TSA-cijfercombinatieslot. Een geruststellende gedachte. ( Voor reizen naar de VS wordt een TSA-slot verplicht gesteld).

OKOBAN – Anoniem, vervangt het oude adreslabel, werkt altijd en overal, geeft meer zekerheid dan elektronische systemen.
CarryOn® heeft de ‘Porter’ voorzien van de nieuwste technologische ontwikkeling op koffergebied, een TSA-OKOBAN-plaatje. Op dit plaatje vindt u uw unieke OKOBAN-koffernummer. Je kan de koffer gratis registreren op de website van OKOBAN met contactgegevens. Duizenden aangesloten luchthavens, trein- en busstations kunnen u veilig benaderen per mail of sms wanneer de koffer is zoekgeraakt of gevonden. Dit werkt altijd en dus een zekerheid t.o.v. van alle andere track&trace systemen.

Comfortabel – ‘Silent wheels en een verstelbare trolleystang
Uitgerust met vier 360-graden zwenkwielen maken de koffer niet alleen erg soepel in gebruik, maar ook aangenaam geluidsarm. Deze zogenaamde ‘silent wheels’ stuur je soepel en met weinig herrie overal naar toe, op vier wielen naast je of twee wielen achter je aan is deze geschikt voor alle wegen. De aluminium trekstang is in drie standen verstelbaar en is hierdoor geschikt voor langere en kleinere personen


Sportief interieur – Strak georganiseerd op reis
Opengeklapt biedt de linkerzijde van de koffer een groot afsluitbaar ritsvak met divider. Aan de rechterzijde springen de gekruiste spanbanden direct in het oog, samen met nog een klein ritsvak voor bijvoorbeeld persoonlijke documenten of telefoon accessoires. Al met al een strak en sportief design voor vlieg, trein, bus, cruises of autoreizen.

Technische specificaties:
- 66 x 46 x 25cm – 3,6kg – 57liter
- Materiaal: Duurzaam hoogwaardig polypropyleen.
- Alle onderdelen zijn geschroefd en daarom éénvoudig te vervangen.
- Garantie: 5 jaar.

Productspecificaties
- Geïntegreerd TSA-cijferslot.
- (Gratis)Permanent OKOBAN-kofferregistratie inbegrepen.
- Vier dubbele 360° ‘silent wheels’.
- Sterke nummer 4 nylonrits.
- Sportief interieur met verschillende ritsvakken.
- Gekruiste spanbanden en divider voor een georganiseerde verdeling van de bagage.
- Aluminium verstelbare trolleystang.
- Alle maten los en als set te bestellen. Zoek op CarryOn Porter

Specificaties

  • Merk: CarryOn
  • Garantietermijn: 5 jaar
  • EAN: 8717253524444
  • Type sluiting: Ritssluiting
  • Hardcase of softcase: Hardcase
  • Inclusief slot: Ja
  • Kofferindeling: Intern ritsvak
  • Aantal wielen: 6 of meer
  • TSA-gecertificeerd slot: Ja
  • Inhoud in liters: 57.0
  • Kleur: Zwart
  • Materiaal: Polypropyleen
  • Afmeting (cm): 25x46x66 (LxBxH)
  • Adreslabel: Ja

Beoordelingen

Gesponsorde producten