CarryOn Steward Kofferset - 2 delige TSA Trolleyset - Koffers met vaste kliksloten - Rood

2449596
N/A
Niet op voorraad

Kies je kleur:

CarryOn Steward Kofferset - 2 delige TSA Trolleyset - Koffers met vaste kliksloten - Rood CarryOn Steward TSA Kofferset - 2 delige trolleyset - Met vaste sloten - Donker Grijs CarryOn Steward TSA Kofferset - 2 delige Trolleyset - Met vaste sloten - Groen CarryOn Steward TSA Kofferset - 2 delige trolleyset - Met vaste sloten - IJsblauw
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

De CarryOn® Steward is een ware krachtpatser. Deze op Hollandse leest geschoeide slotenkoffer is zeer slagvast, bijzonder solide gebouwd en maximaal veilig, mede omdat hij is voorzien van een internationaal erkend TSA-cijfercombinatieslot. Het fraaie interieur, twee extra vergrendelbare kliksloten, vier dubbele ‘silent wheels’ en de verstelbare trekstang maken hem ongeëvenaard luxe, veilig en comfortabel in zijn prijsklasse. De robuuste ‘Steward’ wordt geleverd met 5 jaar garantie.

Oersterk – Compromisloze ontwikkeling
Van productietechniek tot zorgvuldig samengestelde materiaalmix: met de ‘Steward’ is het Nederlandse merk CarryOn® compromisloos te werk gegaan in haar missie om een zo sterk mogelijke koffer te realiseren. Het iets hogere gewicht is de kleine prijs die u betaalt voor praktische onverwoestbaarheid.

Superveilig – Slotkoffer met TSA-cijfercombinatieslot
Ritsen vormen een zwak beveiligingspunt op iedere koffer. Dus als veiligheid een topprioriteit voor u is dan ligt de keuze voor een slotkoffer voor de hand. Het perfect geïntegreerde hoogwaardige TSA-cijfercombinatieslot reduceert de kans op ongewenste toegang tot een minimum.

Comfortabel – 360-graden ‘Silent wheels’, verstelbare trekstang, solide handvatten
Het ‘smart wheel concept’ zorgt niet alleen voor welkome demping van geluid en maximale wendbaarheid, eveneens zijn de achterwielen groter voor maximaal comfortabele verplaatsing op twee wielen. De in vier standen verstelbare trolleystang maakt de ‘Steward’ ergonomisch hanteerbaar, ook als u langer of korter bent. Met de twee sterke handvatten en ‘bottom handle’ tilt u de koffer vanuit iedere positie gemakkelijk op.

Spatwaterdicht – Beter bestand tegen water
Een ander enorm voordeel van een slotkoffer t.o.v. een ritskoffer is een hogere waterbestendigheid. De ‘Steward’ draait z’n hand niet om voor een gezond Hollands regenbuitje. De rubberen seal, afsluitstrip in de koffer en twee extra klemsloten werken harmonieus samen om uw kostbare bagage droog te houden.

Luxe interieur – Kwaliteit en perfecte indeling
Van de satijnglanzende grijze voering met subtiel verwerkte CarryOn® merklogo’s tot de grove sterke ritsen: in het interieur treft u dezelfde unieke balans tussen luxe en power als in het exterieur. De linkerkant van de koffer vormt één groot afsluitbaar ritsvak met daarop nog twee handige extra ritsvakken. Aan de rechterzijde treft u een open compartiment met gekruiste spanbanden.

Technische specificaties
- Afmetingen: 75 x 53 x 30 cm en 65 x 46 x 25cm.
- Inhoud: 100 en 70 liter.
- Gewicht: 4.9 en 4.1 kilo.
- Materiaal: polypropyleen.
- Garantie: 5 jaar.

Productspecificaties:
- Een oersterke slotenkoffer.
- TSA-cijfercombinatieslot en twee vergrendelbare kliksloten.
- Vier dubbele ‘silent wheels’.
- In 4 standen verstelbare trolleystang.
- Spatwaterdicht.
- Adreslabel.
- Luxe interieur: prachtige voering, afsluitbaar ritsvak, gekruiste spanbanden.
- Alle onderdelen zijn geschroefd.

Specificaties

  • Merk: CarryOn
  • EAN: 8717253524154
  • Type sluiting: Druksluiting
  • Hardcase of softcase: Hardcase
  • Inclusief slot: Ja
  • Kofferindeling: Interne pakriemen
  • Aantal wielen: 6 of meer
  • TSA-gecertificeerd slot: Ja
  • Inhoud in liters: 170.0
  • Kleur: Rood
  • Materiaal: Polypropyleen
  • Afmeting (cm): 30x46x75 (LxBxH)

Beoordelingen

Gesponsorde producten