CCTV Aprica - Camerasysteem - 4 camera's

2555868
N/A
Niet op voorraad
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Beveilig je huis met dit draadloze IP beveiligingscamerasysteem. Deze professionele HD NVR kit ondersteunt high definition opnemen en afspelen op maximale resolutie van 1080 pixels. Deze kit bevat alles wat je nodig hebt voor het opzetten van een compleet draadloos IP-bewakingssysteem.

Anders dan de meeste systemen is deze beveiligingscamera set voorzien van 4 Wi-Fi outdoor camera's met een IP66 weersbestendig design. Deze camera's zijn bestand tegen de meest extreme weersomstandigheden en zijn zowel indoor als outdoor te gebruiken. Dankzij de progressieve scan CMOS-beeldsensor kunnen deze camera's ware kleuren weergeven in beelden van maximaal 1,3 megapixel resolutie. De 4 IP-camera's zijn uitgerust met een Wi-Fi-module voor het opzetten van een draadloze verbinding.

Het installeren is Plug and Play.
Op de netwerk video recorder (NVR) kunnen maximaal 4 IP-camera's aangesloten worden. De NVR ondersteund video-opname / afspelen in een resolutie van 1080p bij 15 fps. Met de bijgeleverde muis is de DVR eenvoudig te bedienen.
De NVR beschikt over een geavanceerde web-functie voor live-weergave op afstand op zowel PC browsers en smartphone Apps. Deze NVR ondersteunt een SATA HDD en met een maximale opslagcapaciteit van 4TB. Met zowel VGA en HDMI-interface sluit je eenvoudig een LCD/LED scherm of televisie (LED TV) aan.

 Let op: de installatie van dit product is zeer lastig zonder technische kennis. Zonder technische achtergrond raden wij dit product ten zeerste af.

In de verpakking:
- 1x WiFi NVR Network Video Recorder
- 1x zakje met 4 schroeven voor SATA HDD
- 1x optische USB muis
- 1x Adapter 12V 2A (tbv NVR)
- 1x NVR Installatie Handleiding (Engelstalig)
- 4x WiFi IP Camera (outdoor)
- 4x Adapter 12V 1A (tbv WiFi IP Camera's)
- 4x zakje met 3 schroeven + 3 pluggen (tbv WiFi IP Camera's)

Specificaties

  • Merk: Merkloos
  • Garantietermijn: 12 maanden
  • EAN: 8719632982449
  • Te bedienen via mobiele app: Ja
  • Buiten / binnengebruik: Binnen en buiten
  • Materiaal: Kunststof
  • Camera resolutie: 1024 x 1080

Beoordelingen

Gesponsorde producten