Chicco - Sterilisator voor babyvoeding - Magnetronstrerilisator

3817468
29.95
Je kunt 5 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 5 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 2 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
WAYS
3.29 Sterren
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Chicco Sterilisator voor Magnetron is een sterilisator om uw flessen en kleine voorwerpen op een handige, snelle en effectieve manier te steriliseren. De magnetronsterilisator is lichtgewicht en compact voor gebruik thuis en op reis; zijn formaat maakt het compatibel met de meeste magnetrons. Het is ruim en biedt plaats aan maximaal 5 flessen, het is ook ideaal voor het steriliseren van fopspenen en kleine voorwerpen. Het steriliseert in een paar minuten, elimineert 99,9% van de gewone huishoudelijke bacteriën en is uitgerust met klemmen die een hygiënische en veilige grip van objecten mogelijk maken zonder te verbranden. Als het deksel gesloten is, blijft de inhoud 24 uur gesteriliseerd.

Pluspunten:
- Natuurlijke en effectieve sterilisatie: Elimineert 99,99% van de ziektekiemen die schadelijk zijn voor de gezondheid met stoom en zonder chemische toevoegingen.
- Snel en gemakkelijk te gebruiken: Steriliseert in 5 minuten. Als het deksel niet wordt geopend, worden babyaccessoires gesteriliseerd (24 uur bescherming).
- Maximale bruikbaarheid: Bevat een hygiënisch pincent om alle babyvoorwerpen en accessoires met maximale veiligheid te verwijderen na sterilisatie. Steriliseert tot 5 flessen uit de Well Being-lijn en 4 uit de Natural Feeling-lijn.
- Compact: Dankzij het innovatieve ontwerp en het kleine formaat is hij compatibel met de meeste magnetrons.

Steriliseren: een gezonde gewoonte
De sterilisatie is een belangrijke en geruststellende etappe bij het verzorgen van een pasgeborene. Tijdens hun eerste levensjaar hebben baby's een laag immuunsysteem. Een verzorgende sterilisatie van alledaagse voorwerpen is dus essentieel om buikpijn, gastro-intestinale ongemakken en mondinfecties te voorkomen.

Waarom een sterilisator gebruiken?
De sterilisator is een apparaat dat alledaagse sterilisatie vergemakkelijkt. De sterilisator reinigt voorwerpen waarmee baby in contact komt en, indien nodig, houdt ze steriel als het deksel niet geopend wordt.

De kracht van stoom
Het kokend water creëert stoom die de capaciteit heeft om te steriliseren zonder chemische producten te gebruiken, zonder af te spoelen, zonder geuren, noch smaak achter te laten op de gesteriliseerde voorwerpen.

Specificaties:
- Kan tot 5 Chicco zuigflessen bevatten.
- Als het deksel niet geopend wordt, blijven de zuigflessen en de accessoires tot 24 uur steriel.
- Inbegrepen: tang om eenvoudig de producten uit de sterilisator te halen.
- Sneller sterilisatie in 5 min (op 840W).
- Elimineert 99,9% van de bacteriën zonder chemische toevoegingen, enkel via stoom.

Verpakkingsinhoud
-1x Chicco Stroomsterilisator voor magnetron

Specificaties

  • Merk: Chicco
  • EAN: 8058664129584
  • BPA-vrij: Ja
  • Vaatwasmachine bestendig: Ja
  • Afmeting (cm): 30x30x20 (LxBxH)

Reviews

Gesponsorde producten