CHiQ FSD166NE4 - Vriezer - Zwart RVS

3534199
369.99
F
Je kunt 73 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 73 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Niet op voorraad
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Keuze uit drie verschillende opslagindelingen en binnenkant naar eigen wens in te delen. Een sta-oppervlak van slechts 0,32 ? en toch voldoende ruimte om al uw koel- en vriesproducten in te bewaren.

Gemakkelijk in te stellen via het aanraakscherm. Dankzij de intelligente temperatuurregeling en de verschillende luchtkanalen houdt u uw etenswaren bij de optimale temperatuur gekoeld. De antibacteriële Quick Freeze-optie en de uniforme temperatuur die in stand wordt gehouden, zorgen ervoor dat uw levensmiddelen langer vers blijven en dat smaken en voedingsstoffen niet snel verloren gaan.

De koel-vriescombinatie is speciaal ontworpen met een antifrostfunctie, dus hoeft u ijs niet met de hand te verwijderen.

Met een energieklasse van F verbruikt deze geruisloze koel-vriescombinatie slechts 278 kw/h aan elektriciteit per jaar, passend bij een milieubewuste manier van leven in een rustige omgeving.

Door de afwerking van geborsteld metaal, een deur met een draaihoek van 90°, een handgreep aan de buitenkant en afgeronde randen is een mooie balans gecreëerd tussen enerzijds een luxe uitstraling en anderzijds functionaliteit.

Dankzij het compacte formaat en het kleine sta-oppervlak past de koel-vriescombinatie ook makkelijk in krappe ruimtes, zoals bijvoorbeeld een kitchenette, washok, studio, slaapkamer, bijkeuken of studeerkamer.

Specificaties

  • EAN: 8592344701283
  • Positie deurscharnier: Rechts
  • Inhoud in liters: 166.0
  • Gewicht exclusief verpakking (gr): 50.0
  • Energielabel (Nieuw): F

Beoordelingen

Gesponsorde producten