CHiQ FSS559NEI42D - Amerikaanse koelkast - 559L (203 + 356) - no frost

3263241
799.99 719.99
E
Je kunt 143 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 143 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
CHiQ
3,8 Sterren
CHiQ FSS559NEI42D - Amerikaanse koelkast - 559L (203 + 356) - no frost
799.99 719.99
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

De klassieke side-by-side koelkast FSS559NEI42D van CHiQ biedt een groot koelvolume met hoogwaardige afwerking en een elegant ontwerp in een premium donkere inox-look. Het doordachte interieur met verstelbare opbergvakken en compartimenten maakt een intelligente indeling van de koelruimte en een gescheiden, overzichtelijke opslag van het voedsel mogelijk. Dankzij de geïntegreerde watertank (5.5 liter) is er op elk moment aangenaam fris en koel water beschikbaar - en als het snel moet, ook met ondersteuning van de "snelle koelfunctie" - via de waterdispenser.

Grote capaciteit met 559L

356L voor het koelen en 203L voor het invriezen, geschikt voor een grote voorraad voedingsmiddelen

Total no frost

Gebruik van luchtkoeling technologie met No frost, geen ijsvorming. Nooit meer handmatig ontdooien.

3D Multi-Air-Flow

Om producten, aroma's en voedingsstoffen veel langer vast te houden, zorgt het Multi-Air-Flow systeem voor een gelijkmatige luchtcirculatie. Dit vermijdt temperatuurverschillen in de compartimenten en verhoogt de koelefficiëntie.

Invertertechnologie

In vergelijking met conventionele compressoren met vast toerental wordt de snelheid van de invertercompressor van de compressor permanent aangepast aan de momenteel ingestelde koeltemperatuur met behulp van verschillende sensoren in de koelkast en vriezer.
Bij conventionele compressoren wordt de compressor in- of uitgeschakeld, wat resulteert in een enorme hoeveelheid energie, grote temperatuurschommelingen en een hoog geluidsniveau.
Het positieve resultaat van het gebruik van de invertercompressor in combinatie met een intelligente ventilatieklep is een zeer hoge energie-efficiëntie en het vermijden van koeltemperatuurschommelingen.
Dit betekent dat zelfs uw gevoelige etenswaren langer vers blijven. Bovendien scoort de invertercompressor met een aanzienlijk lager bedrijfsgeluid - in dit geval slechts een fluisterstille 42 dB (A)!

LECO antibacterieel en geurverwijderingssysteem

Het onderhoudsvrije LECO-systeem breekt mogelijke geuren en micro-organismen zoals die in elke koelkast voorkomen af in CO2 en H2O.
Ondertussen komen er radicalen vrij om bestaande bacteriën actief te elimineren.
Deze innovatieve technologie zorgt voor een meer hygiënische, frissere koelruimte en wordt permanent gegarandeerd door de fotokatalytische reactie zonder onderhoud of slijtage.

Elektronische aanraakbediening LED-display

De temperaturen voor de koel- en vriescompartimenten kunnen op elk moment worden weergegeven via het externe LED-display. Bovendien kunnen de respectieve temperaturen voor de koel- en vriescompartimenten comfortabel afzonderlijk van buitenaf worden ingesteld met behulp van het touch-bedieningspaneel.
Verschillende bedrijfsmodi zoals "snelvriezen", "vakantiemodus", "snelkoelen" en "SmartECO" kunnen intuïtief worden geselecteerd via het LED-touch-bedieningspaneel.

Geen vaste wateraansluiting

De geïntegreerde watertank met een inhoud van 5.5 liter voorziet je altijd van vers, gekoeld water, maar alleen wanneer jij dat wilt.
U bent hierdoor volledig onafhankelijk van een permanente wateraansluiting, u kunt uw side-by-side toestel eenvoudig plaatsen waar u het wilt en hoeft zich geen zorgen te maken over mogelijke lekken in de watertoevoer, b.v. tijdens uw volgende vakantie. Gewoon het waterreservoir verwijderen, leegmaken - klaar!

Gesloten achterzijde

De koel / vriescombinatie heeft een gesloten achterzijde. Onze ingenieurs hebben dit mogelijk gemaakt met interne verdampers. Geen stoffige "koelspiralen", een verplichte afstand tot de muur of het potentiële gevaar van beschadiging van de koelslangen door reiniging of transport.

Specificaties

  • Merk: CHiQ
  • Garantietermijn: 24 maanden
  • Verpakkingsinhoud: Koelkast, handleiding, garantiekaart
  • EAN: 8592344700514
  • Volume koelruimte (liter): 356.0
  • Thermostaatknop: Ja
  • No-frost functionaliteit: Ja
  • Extra koud functionaliteit: Ja
  • Kleur: Zwart
  • Afmeting (cm): 704x912x1,770 (LxBxH)
  • Energielabel (Nieuw): E

Beoordelingen

Gesponsorde producten