ClickStraw Herbruikbare Rietjes - Buigzaam - Vaatwasserbestendig - 100% recyclebaar - Duurzaam - 5 stuks - Mix

Omschrijving

Wegwerpproducten zijn altijd slecht voor het milieu, ongeacht waarvan ze gemaakt zijn. De rietjes van ClickStraw zijn duurzaam, oneindig in gebruik en van 100% recyclebaar materiaal! Ook biedt ClickStraw de ultieme oplossing op het verbod van plastic voor eenmailig gebruik.

Duurzaam en recyclebaar materiaal
De rietjes zijn gemaakt van high-tech materiaal, dat smaak- en reukvrij is, geen BPA bevat en voor warme en koude dranken gebruikt kan worden. Daarnaast is het belangrijkst misschien nog wel dat het materiaal duurzaam en de levensduur oneindig is.

Sneller, beter en gemakkelijker schoon te maken
De rietjes van ClickStraw zijn sneller, beter en gemakkelijker schoon te maken dan andere drinkrietjes. Dit komt door het unieke design waardoor het onmogelijk is dat voedsel- of drinkrestjes achterblijven. Open het rietje door te drukken en spoel deze met de hand of in de vaatwasser uit waarna hij klaar is voor het volgende gebruik.

Voorkomt zieken
Test hebben aangetoond dat in de rietjes van Clickstraw geen ziektekiemen ontwikkelen in vergelijking tot metalen, glazen en siliconen rietjes. Dit natuurlijk wel in combinatie met het na ieder gebruik reinigen van de rietjes met de hand of in de vaatwasser.

Voordelen van de rietjes?
+ De rietjes zijn duurzaam, oneindig in gebruik en van 100% recyclebaar materiaal.
+ De rietjes zijn sneller, beter en gemakkelijker schoon te maken dan andere drinkrietjes.
+ Er ontwikkelen geen ziektekiemen in de rietjes.

Wat zit er in de doos?
De set van vijf rietjes

Specificaties

  • Merk: ClickStraw
  • EAN: 8720246583038
  • Aantal stuks in verpakking: 5
  • Kleur: Multikleur
  • Materiaal: Kunststof

Beoordelingen

Gesponsorde producten