Climastar EcoStone - SmartPro - Verwarming - Horizontaal - Wit

2182787
449.99 252.35
Je kunt 50 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 50 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
MBS-Online
3,9 Sterren
Climastar EcoStone - SmartPro - Verwarming - Horizontaal - Wit
449.99 252.35
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

3x Energiezuiniger
Een CLIMASTAR verwarming is tot 3 maal zuiniger met energie in vergelijking met andere traditionele verwarmingssystemen. De elektrische verwarming van CLIMASTAR maakt gebruik van unieke gepatenteerde Dual-Kherr silicium steenpanelen om de warmteoverdracht in de kamer door straling en convectie te verhogen. Het paneel is gemaakt van silicium/zand en aluminium. Silicium is buitengewoon goed in het opslaan van warmte, terwijl aluminium een uitstekende warmtegeleider is. De warmte die wordt uitgestraald is te vergelijken met zand op het strand op een mooie warme zomerse dag, het zand blijft dan nog lang warmte uitstralen, ook nadat de zon al onder is. Of een buitenmuur van een woning die overdag door de zon opgewarmd is die nog lang warm blijft in de avond.

Wanneer de CLIMASTAR wordt ingeschakeld, begint deze door middel van convectie met het verwarmen van de kamer totdat de ingestelde temperatuur is bereikt. De warmte die vrijkomt bij de convectie wordt opgeslagen in het silicium paneel. Nadat de convectie is gestopt blijft het paneel warmte uitstralen om de ingestelde kamertemperatuur te behouden. De verwarming verlaagt de luchtvochtigheid niet.

Convectie, straling en warmte-accumulatie worden gecombineerd om energieverbruik zo laag mogelijk te houden. CLIMASTAR heeft de meest nauwkeurige temperatuurregeling om de efficiëntie te verhogen en het energieverbruik te verminderen, en schakelt per 0,05 graden dankzij zijn precisie thermostaat.

Heating Cruise Control System (HCC)
Het ingebouwde Heating Cruise Control (HCC) systeem zorgt voor een minimaal energieverbruik met een constante temperatuur. Hierbij worden pieken en dalen in stroomverbruik en warmteafgifte vermeden. Het systeem is gebaseerd op een voorspellend algoritme dat elektrische pulsen gebruikt om het energieverbruik aan te passen op basis van de temperatuurinstelling, dit wordt 1 keer per 10 milliseconden gemeten. Dit zorgt voor een 66% lager energieverbruik in vergelijking met traditionele elektrische verwarming.

CLIMASTAR radiatoren bieden de meest nauwkeurige temperatuur in de industrie, met de beste thermische stabiliteit en het voorkomen van hitte fluctuaties. De thermostaat heeft een nauwkeurigheid van ± 0,05°C in vergelijking met andere fabrikanten (± 0,3 ° C) of zelfs met andere traditionele controlesystemen voor kamertemperatuur (± 2 ° C). Het belangrijkste gevolg van deze nauwkeurigheid is dat de CLIMASTAR radiatoren een veel langere stabiele kamertemperatuur hebben.

Vergelijking
1. Een standaard convector zal de kamer heel snel opwarmen, maar wanneer hij wordt losgekoppeld, zal die warmte ook erg snel verdwijnen.
2. Een olieradiator houdt de warmte in de kamer langer vast wanneer deze wordt uitgezet, maar het opwarmen van de kamer kost veel meer tijd.
3. CLIMASTAR radiatoren verwarmen de kamer zeer snel en de Dual-Kherr technologie zal de kamertemperatuur gedurende een zeer lange periode constant houden wanneer de verwarming uitgeschakeld is.

LCD Display
De CLIMASTAR is te bedienen via het gebruiksvriendelijke LCD display met (kinder)beveiliging. Het is mogelijk om per dag van de week een dagelijks programma in te stellen. Hij beschikt over een ingebouwde thermostaat. Je hebt keuze uit 2 standen:
- Manual: Handmatige temperatuursinstelling
- Auto: De temperatuur zal automatisch variëren afhankelijk van een vooraf gedefinieerde instelling op basis van 3 temperaturen: comfort, eco, anti-vorst. Comfort is de ingestelde temperatuur, de eco functie verlaagt deze met 3°C om energie te besparen. De anti-vorststand voorkomt dat de temperatuur onder de 7°C komt.

Open-raam detectie
Wanneer de verwarming aan staat en er een deur of raam geopend wordt, kan de temperatuur plotseling dalen door een koude luchtstroom. Als er een temperatuurdaling van 3°C gedetecteerd wordt, gedurende een periode van 5 minuten, wordt de open raam functie in werking gesteld. De verwarming pauzeert dan automatisch om energie te besparen. Als de temperatuur 15 minuten stabiliseert treed de verwarming weer in werking. Hierdoor gaat er geen warmte verloren.

Overschilderbaar
De witte kasjmieren afwerking heeft een zijdeachtige textuur met minimalistisch ontwerp die aan te passen is aan elke kamer. Deze afwerking is namelijk ontworpen om te kunnen verven in iedere gewenste kleur. Er moet daarvoor eerst een coating worden aangebracht die hecht aan waterproof oppervlakken, en dient bestand te zijn tegen 70°C.

Duurzaamheid
CLIMASTAR wil niet alleen de negatieve impact op ons ecosysteem minimaliseren, zij streven er ook voortdurend naar om steeds geavanceerdere en efficiëntere producten met een minimaal energieverbruik te verbeteren en te produceren. De verwarmingen produceren geen gassen of dampen, en stoten tijdens het gebruik geen rechtstreeks verontreinigende stoffen in het milieu uit. Ze kunnen worden gebruikt met natuurlijke energiebronnen bronnen zoals zon of wind.

Veiligheid
Veiligheid, prestaties en efficiëntie gaan gepaard met een hoge productienorm, ondersteund door internationale onafhankelijke certificatie-instellingen. Elk product is volledig getest om een perfecte prestatie te garanderen en te voldoen aan de strengste internationale eisen op het gebied van zowel elektrische veiligheid als elektromagnetische compatibiliteit. Alle CLIMASTAR-producten dragen het CE-merk.

Kenmerken van de Climastar EcoStone SmartPro2000HC:
- Dual-Kherr: Convectie+Straling systeem & zandsteen (silicium)
- Wandbevestiging
- IP24 classificatie: spatwaterdicht
- Overschilderbaar
- LCD display met (kinder)beveiliging
- Programmeerbaar 24/7
- Elektronische thermostaat 0,5-30°C
- Open-raam detectie
- Ecostand
- Vorststand
- Dubbele isolatie voor extra veiligheid, klasse II
- Oververhittingsbeveiliging
- Automatische uitschakeling
- Geschikt voor ruimte 40m2
- Snoerlengte 2 meter
- Vermogen 2000W
- Afmeting product(DxBxH): 8x100x50 cm, 21 kg
- Afmeting verpakking(DxBxH): 16x106x62 cm, 22 kg
- 2 jaar garantie

Afzonderlijk verkrijgbaar:
CLIMASTAR Handdoekrek 102x5cm - 8436040812631 - BT100X5
CLIMASTAR Haken RVS - 3 stuks - 8436040815779 - PERINOX

Specificaties

  • EAN: 8436049198293

Beoordelingen

Gesponsorde producten