Colgate FluoriGard Mondwater

2361879
9.45
Je kunt 1 punt sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 1 punt sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Niet op voorraad
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

De Colgate FluoriGard Mondwater zorgt voor weer een frisse adem! Door de effectieve reiniging voorkomt u tandbederf en houdt u een beter gebit. Tevens vermindert het tandplak. Deze optimale bescherming helpt bij het voorkomen van gaatjes en tandvleesontsteking. U kunt deze mondspoeling gebruiken als aanvulling voor de dagelijkse verzorging van uw gebit.

Colgate FluoriGard bij een slechte adem

Lang werd gedacht dat mondspoeling met alcohol geen kwaad kon, want alcohol dood immers de bacteriën die tandbederf en een slechte adem veroorzaken. Maar alcohol in mondwater heeft als nadeel dat het de mondholte uitdroogt, waardoor de kans op plaquevorming kan verhogen. Mondwater zonder alcohol heeft dit probleem niet, daarom raden wij de alcohol-vrije Colgate FluoriGard Mondwater aan.

Hoe gebruikt u de Colgate FluoriGard Mondwater?

U neemt 10 ml van het spoelwater (ongeveer 1 dopje). Gedurende 1 minuut kunt u de mond spoelen of kunt u gorgelen. Wanneer u het mondwater uitspuwt hoeft u niet na te spoelen. Herhaal dit tweemaal per dag, na elke poetsbeurt. Vermijd eten en drinken 15 minuten na het gebruik van dit product. Zo heeft u het beste resultaat voor uw gebit en voorkomt u tandplak, gaatjes en tandvleesontsteking.

Inhoud van de verpakking
  • 1x Colgate FluoriGard Mondwater 400 ml

Specificaties

  • Merk: Colgate
  • EAN: 8714789786995
  • Met fluoride: Ja

Beoordelingen

Gesponsorde producten