Covers & co dekbedovertrek paris citymap-140x200/220

Omschrijving


Covers & Co dekbedovertrek Paris Citymap

Met Covers & Co dekbedovertrek Citymap Paris vind je altijd je weg in de stad van de liefde. Een gedetailleerde kaart van wereldstad Parijs, gewoon in je slaapkamer! Een paar nachtjes slapen en je kent iedere straat en ieder district op je duimpje. De 'landkaart'-look is helemaal van deze tijd en de roodtinten brengen een vrolijke noot naar iedere slaapkamer.


Covers & Co Urban: de wereld in je slaapkamer

Covers & Co dekbedovertrek Citymap Paris hoort bij de 'Urban'-collectie van dit hippe beddengoedmerk. Een lijn dekbedovertrekken speciaal voor de avonturiers en wereldreizigers. Van Parijs tot de Noordpool: de hele wereld haal je naar de slaapkamer met Covers & Co.


Over Covers & Co

Covers & Co staat garant voor vrolijkheid en ongedwongen plezier. Dat is duidelijk terug te zien in de nieuwe collectie met een drietal blitse thema's: Festival, Animals & Urban. Onder de noemer Covers & Co Kids vind je de leukste kussens en dekbedovertrekken voor de kinderslaapkamer. Van baldadige peuter tot hippe (jong)volwassene: Covers & Co brengt voor jong en oud beddengoed op de markt waar je onmiddellijk vrolijk van wordt. Bekijk nu al het beddengoed van dit moderne merk en maak je keuze. Nog niet eenvoudig? Ga sowieso voor Covers & Co dekbedovertrek Citymap Paris om er zeker van te zijn dat je iedere nacht over je volgende citytrip kunt dromen!

Specificaties

  • Merk: Covers en Co
  • EAN: 8715944523684
  • Kleur: Roze
  • Materiaal: Katoen
  • Maatvoering: Eenpersoons

Beoordelingen

Gesponsorde producten