Crafts & Co Premium Vinyl Glanzende Vellen Huidskleur

2422964
N/A
Niet op voorraad
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Premium vinyl sheets zijn zelfklevende vellen die te gebruiken zijn voor elektrische snijmachines, stansmachines, of wanneer je met de schaar of embossing te werk gaat. De achterkant van de vellen is zelfklevend, waardoor je leuke unieke ontwerpen kunt maken en kunt decoreren op karton, hout, glas, steen en andere materialen. Ontzettend leuk voor het maken van wall art, om je bullet journal op te fleuren, maken van stickers voor op je latop, glazen of mokken. De mogelijkheden zijn eindeloos! Heb je een hittepistool die je bijvoorbeeld gebruikt voor heat embossing? Pak ‘m erbij! Door de warmte kun je gemakkelijker het vinyl plakken, zonder bubbeltjes of vervormingen.

Voeg bij het bestellen van je adhesive vinyl ook de tool set toe! Met deze set kun je bestaande uit 5 tools je eenvoudig aan de slag met al je vinyl hobbyprojecten.

Premium vinyl sheets zijn verkrijgbaar in de kleuren bruin, candy (roze), goud, ice (blauw), mint, roze, zalm, wit, zilver en zwart. Inhoud: 2 Vinyl vellen 10 x 23 cm.

Specificaties

  • Merk: Crafts & Co
  • Adviesleeftijd: vanaf 4 maanden tot 1 jaar
  • EAN: 8716133624083
  • Type hobby: Embossing
  • Vorm: Vierkant

Beoordelingen

Gesponsorde producten