Damai Kussenslopen Anthracite (2 stuks)-50 x 90 cm

1798007
N/A
Niet op voorraad
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving


Damai Kussenslopen Antraciet (2 stuks)

Typisch zo'n basic waarop je kunt bouwen: de set Damai Kussenslopen Antraciet! Kussenslopen van stevig katoen, verkrijgbaar in eindeloos veel trendy kleurtjes en heel veel maten. De maat 60 x 70 cm is de standaardmaat voor Nederlandse hoofdkussens. Ook een nieuw hoofdkussen nodig? Bekijk hier ons assortiment hoofdkussens.


Katoen als basis

Veel mensen zweren bij katoen om op te slapen. Dat heeft zo z'n redenen: katoen is een natuurlijk materiaal dat lief is voor je huid, goed ademt en gemakkelijk te onderhouden is. Katoen voelt lekker fris en zacht aan. Precies de eigenschappen die je zoekt in beddengoed, zeker wanneer het om je kussenslopen gaat. Op kussenslopen van katoen kun je je hoofd met een gerust hart laten rusten.


Over Damai

Damai is al 50 jaar een begrip in de Nederlandse beddengoedbranche. Het merk legt de focus op 'het behouden van het goede en het openstaan voor het nieuwe' en zet alles op alles om vooruitstrevend te zijn en te blijven. Damai vervaardigt alles wat je nodig hebt voor je slaapkamer: van hoeslaken tot dekbedovertrek en van zachte plaid tot sierkussen. Begin bij de basis met Damai Kussenslopen Antraciet en laat je overtuigen!

Specificaties

  • Merk: Damai
  • EAN: 8712366397633
  • Aantal stuks in verpakking: 1
  • Kleur: Grijs
  • Materiaal: Percal katoen
  • Afmeting kussensloop (cm): 50x60

Beoordelingen

Gesponsorde producten