Denver Senioren Telefoon - Grote Toetsen - GSM met Oplaadstation – klaptelefoon Simlock Vrij - SOS knop – BAS24200M

Omschrijving

Deze uitklapbare mobiele telefoon van Denver is vanwege de eenvoudige bediening en de extra grote toetsen perfect te gebruiken als senioren telefoon. Het apparaat leent zich voor bellen en SMS-en en heeft duidelijk zichtbare iconen op het kleurenscherm van 2,4 inch. Zo kun je het apparaat ook gebruiken als radio, alarm of fototoestel. Daarnaast is er een kalender en telefoonboek. Met een druk op de knop worden de toetsen en het scherm verlicht, prettig in het donker. Heel handig is de SOSknop. Je hoeft alleen maar op deze knop te drukken en één van de voorgeprogrammeerde nummers wordt direct gebeld. Het apparaat is voorzien van Bluetooth, zodat je zonder kabeltje muziek kunt luisteren of foto's kunt versturen. Het uitklapmodel zorgt dat scherm en toetsenbord extra beschermd zijn. Het design is slank en stijlvol en de mobiele telefoon ligt prettig in de hand. Het apparaat is simlockvrij, wat betekent dat je elke provider kunt kiezen.

Perfect als senioren telefoon

Dankzij de extra grote knoppen en de SOS knop waarmee je het vooraf ingestelde nummer met één druk op de knop belt, is deze telefoon perfect geschikt als senioren telefoon!

Bel een vooraf ingesteld telefoonnummer met één druk op de knop

Voer tot 5 telefoonnummers van vrienden of familie in de SOS-lijst van de telefoon in. Kies of u een persoonlijk alarm wilt laten klinken, een tekstbericht wilt sturen en/of alleen uw SOS-lijst wilt bellen wanneer de SOS-functie is ingeschakeld. Met één aanraking (houd de SOS-knop op de achterkant van de telefoon 2 seconden ingedrukt) wordt SOS ingeschakeld.

Moderne telefoon in een ouderwets jasje

Hoewel gemakkelijk te gebruiken, heeft deze telefoon nog steeds een aantal geweldige functies die hem onderscheiden van de massa. Wordt vooraf geladen met 2 achtergronden & 5 beltonen.Deze GSM is simpel in gebruik, maar wel voorzien van moderne functies zoals Bluetooth. Hiermee kun je draadloos muziek afspelen en koppelen aan het gewenste apparaat zoals een speaker of koptelefoon. Ook kun je met Bluetooth draadloos foto's en/of video's versturen. Er is dus geen kabel meer nodig!

Simlock vrij

Omdat deze senioren telefoon simlockvrij is, bent u niet afhankelijk van één provider. Eenmaal de telefoon aangeschaft, hoeft u enkel nog een willekeurige simkaart in het toestel te plaatsen. Welke provider u kiest maakt dus niet uit! Deze GSM is geschikt voor alle simkaarten/providers welke 2G netwerkt bieden!

Dual SIM (twee SIM-kaarten op hetzelfde toestel)

Wilt u een zakelijk én privénummer maar heeft u geen zin om twee verschillende telefoons aan te schaffen? Dan is deze (senioren) telefoon ideaal geschikt voor u! Dankzij het Dual-SIM slot kunnen er namelijk twee Simkaarten in dezelfde telefoon worden geplaatst! Super handig!


Alle voordelen op een rij:

  • Simlockvrij
  • Grote toetsen,
  • Meerdere functies, zoals SMS, camera (0,8 megapixel), alarm en radio
  • Organizer-icoon voor kalender en telefoonboek
  • SOS-knop waarmee voorgeprogrammeerde nummers direct worden gebeld
  • Voorzien van oplader, voor 120 uur op stand-by of 3 uur gesprekstijd
  • Met oplaadstation
  • Aan de zijkant een volumeknop en een opening voor een koptelefoon
  • Slank en ergonomisch ontwerp, uitklapbaar en zo extra beschermd
  • 2,4 inch kleurenscherm

Specificaties

  • Merk: Denver
  • Garantietermijn: 24 maanden
  • EAN: 5706751043864
  • Kleur: Zwart

Beoordelingen

Gesponsorde producten