Denver VPL150 Staande Retro Platenspeler Bluetooth USB Grijs

2329764
N/A
Niet op voorraad
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

De Denver VPL150 Staande Retro Platenspeler Bluetooth USB Grijs is een platenspeler die zijn oorsprong vindt in de jaren 60 van de vorige eeuw. De VPL150 van Denver is een 3-speed platenspeler zodat je kunt genieten van je gehele vinyl-collectie. Daarnaast kun je ook nog eens genieten van je digitale afspeellijsten of je vinyl omzetten naar MP3.


Staande platenspeler

Het Britse merk Dansette introduceerde in de jaren 60 van de vorige eeuw de staande platenspeler. Deze platenspelers werden zeer populair door hun fraaie design. De staande platenspeler is weer helemaal terug van weggeweest met deze mooie staande platenspeler van Denver Electronics.


3-Speed platenspeler

De platenspeler beschikt over 3 snelheden namelijk; 33 1/3, 45 en 78 RPM zodat je kunt genieten van je gehele muziekverzameling op vinyl. Geniet van de warme klanken van vinyl met de goede geluidskwaliteit middels de ingebouwde full-range speakers. Je hebt ook nog eens de mogelijkheid om je eigen speakers of een hoofdtelefoon aan te sluiten op de Denver VPL150 Staande Retro Platenspeler.


Vinyl omzetten naar MP3

Met de Denver VPL150 kun je jouw geliefde vinylcollectie digitaliseren naar MP3. Zodat je ook in de auto of in de trein kunt genieten van jouw muziekcollectie. Daarnaast kun je de USB-ingang ook gebruiken om je digitale muziekverzameling af te spelen op de Denver VPL150 Staande Platenspeler.


Geniet van je digitale muziekcollectie

Naast dat je lekker plaatjes kunt draaien op deze leuke retro platenspeler, heb je ook de mogelijkheid om bijvoorbeeld je Spotify afspeellijsten af te spelen. Verbind eenvoudig je smartphone met de Denver VPL150 middels bluetooth, AUX-in. Of gebruik een USB-stick of SD-kaart met MP3 bestanden.


Back to the 60’s

Met de Denver VPL150 Staande Platenspeler Bluetooth USB Grijs ga je voor een platenspeler met een iconisch ontwerp geïnspireerd op de swingende jaren 60. Deze retro platenspeler is ook nog eens te gebruiken zonder pootjes. Voeg een unieke en stijlvolle platenspeler met vele opties toe aan je woonkamer, slaapkamer of kantoor. Geniet van je gehele vinyl-collectie samen met vrienden, familie en collega’s. De Denver VPL150 Staande Platenspeler Bluetooth USB Grijs zal een ware eyecatcher zijn in ieder interieur.

Specificaties

  • Merk: Denver
  • Adviesleeftijd: alle leeftijden
  • EAN: 5706751037009
  • Inclusief versterker: Ja
  • Afstandsbediening: Ja
  • Toerental instelbaar: Ja
  • Kleur: Grijs
  • Afmeting (cm): 38,3x35x22 (LxBxH)
  • Bluetooth bereik (in meters): 99.0

Beoordelingen

Gesponsorde producten