Deryan reisbed Infant 98 cm polyester beige

3402304
66.99
Je kunt 13 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 13 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 3 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
vidaXL
3,4 Sterren
Deryan reisbed Infant 98 cm polyester beige
66.99
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Deryan reisbed Infant

De reisbed Infant Baby beige is een compact reis bedje die slechts 0,8 kg weegt en binnen twee seconden staat! Geleverd met muggennet, slaapmatje en draagtas

Het reisbedje is de ideale oplossing en vervanging voor onhandige en zware reisbedden of campingbedden. De Deryan Infant Baby beige is niet alleen enorm licht, maar beschermt jouw baby ook tegen insecten. De opening is aan de bovenzijde en kan worden afgedekt met de meegeleverde anti-muggennet. Dit anti-muggennet heeft een diameter van minder dan 1 mm wat de bescherming tegen insecten voor uw kind garandeert. De Infant Baby beige is ideaal wanneer je ouders, familie of vrienden bezoekt en je de baby rustig wil laten slapen. Ook is hij ideaal voor het strand, voor gebruik in de achtertuin en zelfs binnenshuis. De Infant Baby kun je overal mee naartoe nemen.

Gebruiksvriendelijk
De Deryan Infant Baby is binnen 2 seconden uitgeklapt en klaar voor gebruik. Binnen acht seconden eenvoudig ingeklapt om in de bijgeleverde draagtas op te bergen. Gemak en gebruiksvriendelijkheid staan centraal bij alle producten van Deryan. De Infant Baby neemt maar weinig ruimte in beslag en is ook nog eens superlicht, nog geen 0,8 kg! Makkelijk op te bergen en overal mee naar toe te nemen! Bij mooi weer kun je de Infant Baby gewoon buiten zetten, het tentje beschermt namelijk tegen de hitte én tegen insecten en ander ongedierte. Ook ventileert het bedje dankzij de katoenen stof.

Functioneel
De Infant Baby beige is klein en compact. Extra handig en flexibel. Of je nu in een hotel, op het strand of bij familie bent, je hebt altijd je eigen reisbedje bij de hand. De Infant Baby van Deryan is niet alleen comfortabel, maar ook functioneel. Het beschermt je kind tegen insecten en ander ongedierte. Door de materialen en het ontwerp is de Infant Baby ook nog eens eenvoudig schoon te maken. De Infant Baby wordt geleverd zonder zelfopblaasbaar matras, deze kun je vanzelfsprekend gewoon bijbestellen!

Innovatief
De reisbedjes van Deryan zijn wereldwijd gepatenteerd en hebben een Nederlands design. De tent, de slaapmat en anti-muggennet zijn verpakt in een kleine handige compacte draagtas. Het bedje staat letterlijk binnen 2 seconden en is in hetzelfde gemak weer opgeborgen in de tas. Het ideale bedje voor jou en jouw baby!

Specificaties:
Geslacht: junior
Kleur: beige
Materiaal: kunststof
Afmetingen opgevouwen: 32 x 8 x 32 cm
Afmetingen Uitgevouwen: 98 x 60 x 32 cm
Leeftijd: 0 t/m 1,5 jaar

Specificaties

  • Merk: DERYAN
  • Garantietermijn: Geen garantie
  • EAN: 3105844231584
  • Kleur: Beige
  • Materiaal: Kunststof

Beoordelingen

Gesponsorde producten