Diamant Sabatier Trophee messenblok - 5-delig - duurzaam rubberhout

Omschrijving

De Trophee serie van Diamant Sabatier is erg strak en stoer. Het opvallende design van de messen past uitstekend bij het universele zwarte messenblok. Vijf vlijmscherpe messen om elk product te kunnen snijden en bewerken!

  • Het Trophee messenblok van Diamant Sabatier maakt je aanrecht net dat extra stukje stoerder met het stijlvolle zwarte design met houten accenten!
  • Het messenblok is universeel door de stengels (PET-vulling). Deze zijn tevens eenvoudig te verwijderen om ze schoon te kunnen maken onder de kraan.
  • Bij het Trophee messenblok worden de 5 messen uit de gelijknamige serie geleverd: het koksmes, broodmes, vleesmes, universeel keukenmes en officemes.
  • Het messenblok is gemaakt van duurzaam zwart rubberhout. Dit maakt van het blok en de messen een mooi en stijlvol geheel voor in iedere keuken!
  • Het Trophee messenblok is zeer compact en past zo in elke keuken (110x110x228mm). Het weinig ruimte in en heb je toch plek voor 5 vlijmscherpe messen!

Ieder mes uit de Trophee serie geniet hetzelfde stoere design. Het matzwarte heft loopt met een mooi vervagend effect over in het vlijmscherpe lemmet. Dit geeft elk mes een unieke en stijlvolle uitstraling. Het Diamant Sabatier Trophee messenblok is universeel omdat het gevuld is met stengels van plastic filament (PET-vulling). Hierdoor kan je de 5 messen veilig opbergen. Deze vulling is daarnaast erg hygiënisch omdat de stengels eenvoudig te verwijderen zijn waardoor je ze makkelijk kunt afspoelen onder de kraan.

Het Trophee messenblok is gemaakt van duurzaam zwart rubberhout. Hierdoor passen de messen en het blok perfect bij elkaar. Het messenblok komt met de 5 meest essentiële messen voor in de keuken: een koksmes (20cm), broodmes, vleesmes, universeel keukenmes en een officemes. Ieder mes is van de bekende professionele kwaliteit van Diamant Sabatier. Een vlijmscherp instrument voor een leven lang.

Garantie

Diamant Sabatier geeft levenslange garantie op elk product, tegen alle materiaal- en fabricagefouten. Kijk daarom altijd goed naar het lemmet: alleen bij het echte merk Diamant Sabatier staat naast ‘Sabatier’ ook ‘Le Diamant du Cuisinier’ en het Diamant-symbool; het symbool voor topkwaliteit.

Het merk

Het Franse Diamant Sabatier bestaat al ruim 40 jaar en levert niets dan topkwaliteit aan zowel professionele chefs als hobbykoks. Diamant Sabatier gebruikt voor de productie van hun messen vaak de wat zachtere staalsoorten. Deze bevatten minder koolstof, maar zijn makkelijk te slijpen en enorm roestvast. Mede dankzij het Franse gevoel voor stijl levert Diamant Sabatier gegarandeerd producten van topklasse.

Specificaties

  • Merk: Diamant Sabatier
  • EAN: 8711942012267
  • Inclusief messen: Ja
  • Kleur: Zwart

Beoordelingen

Gesponsorde producten