Digitale Weeglepel Elektronische Weeglepel

Omschrijving

Rijst, graan of bonen afwegen, zonder aparte weegschaal? Deze digitale geeglepel zorgt ervoor dat dat je aan de lepel alleen genoeg hebt!

Voor het perfecte gerecht, of dieet, is het exact afwegen van ingrediënten essentieel. Vaak gebruiken we hier een weegschaal voor, die vervolgens onhandig in de weg staat. Daarnaast zorgt het voor onnodig meer afwas en rommel in de keuken. Door deze digitale weeglepel is al dat ongemak voorbij. U weegt het zelf af en ziet exact op de teller hoeveel gram er op dat moment in de lepel ligt.

Design
Deze lepel met ingebouwde weegschaal, past keurig in de hand. Het product heeft een neutrale zwarte kleur, wat prettig oogt. Het gewicht op de weeglepel wordt omringd door een gele rand. Erg prettig, want zo valt het oog direct op het gewicht. De drie functieknoppen op de lepel zijn goed zichtbaar en spreken voor zich. Het lepel gedeelte is er af te halen en kan in de vaatwasser. Na de schoonmaak is deze lepel weer weg te leggen of op te hangen aan het hanger gaatje.

Materiaal: Kunststof en RVS
Deze digitale weeglepel is gemaakt uit twee onderdelen. Het bovenste lepel gedeelte is gemaakt van kunststof en roestvrijstaal. Dit gedeelte is gemakkelijk af te klikken en kan door de kwaliteit ook in de vaatwasser. Het tweede gedeelte is het elektronische weeg gedeelte. Dit dient handmatig te worden schoongemaakt, omdat er binnenin bedrading zit.

Gebruikswijze
De digitale weeglepel is eenvoudig en snel te gebruiken. Druk op de aan-knop, weeg het gewenste gewicht af en voeg eventueel nog wat gewicht bij (of niet). Druk daarna op de uit-knop, haal het lepel gedeelte ervan af en maak deze schoon. Na gebruik leg je de lepel weer weg, past makkelijk in de bestekla!

De Weeglepel digitaal van kunststof en RVS  kenmerkt zich door:
- Voor allerlei soorten gerechten te gebruiken
- Makkelijk schoon te houden
- Gemaakt van sterk kunststof en roestvrij staal materiaal
- Voorkomt onnodige afwas

 Specificaties:
- Kleur: Zwart
- Materiaal: Plastic
- Afmetingen (lxbxh): 20,5 cm x 10 cm x 2,5 cm
- Gewicht: 200 gram
- Aantal stuks in verpakking: 1

Specificaties

  • Merk: FLOKOO
  • EAN: 8720618164261
  • Kleur: Multikleur

Beoordelingen

Gesponsorde producten