Industriële boekenkast Sparrow hout 80 x 188

2363833
N/A
Niet op voorraad
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Creëer een industriële uitstraling in je interieur met de gave Sparrow industriële boekenkast! Door het robuuste ontwerp van metaal in combinatie met mangohout zullen alle ogen gericht zijn op dit pronkstuk in je interieur!

De Sparrow boekenkast is een ware eyecatcher en biedt veel opbergruimte! De kast heeft 7 leggers waarop je jouw favoriete spullen kunt tentoonstellen of kunt opbergen! Deze kast is perfect voor in de woonkamer, keuken of slaapkamer. Het frame is gemaakt van gepoedercoat staal en de leggers zijn gemaakt van mangohout. Het staal in combinatie met het hout geeft deze kast een stoere uitstraling. Perfect voor een industrieel interieur!

Mangohout is een natuurproduct en handgemaakt. Elk artikel is uniek! Er kunnen daarom onregelmatigheden in vorm en kleur voorkomen. 

Materiaal kast
De leggers van de Sparrow zijn gemaakt van mangohout en zijn ruim 2 centimeter dik. Het mangohout heeft een duidelijk zichtbare houtstructuur, waardoor de kast een stoere en levendige uitstraling krijgt. Het mangohout heeft een lichte basiskleur en kenmerkt zich door ruige en donkere accenten. Het hout van onze mangohouten producten komt uit India. In India zijn er mangobomen in overvloed. De mango is niet voor niets Indiaas nationale fruit. De mango staat in India voor welvaart, luxe en rijkdom en dat is precies wat onze mangohouten producten uitstralen! Dit mangohouten product is afgewerkt met een houtbeits in de kleur walnoot. Hierdoor is het product goed beschermd. 


Materiaal frame
Het zwarte, speelse framewerk is gemaakt van gepoedercoat staal en heeft een dikte van 2 cm. Alle stalen onderdelen zijn aan elkaar gelast waardoor deze kast in zijn geheel geleverd wordt. 

Montage
Dit product wordt in zijn geheel geleverd. Het is een groot product, dus vergeet niet om nog even goed naar de afmetingen te kijken zodat dit niet voor problemen zorgt bij het ontvangst. We willen natuurlijk wel dat het product bij jou door het trapgat en deuren kan zodat je deze kast een mooie plek kan geven!

Specificaties

  • Merk: Dimehouse
  • EAN: 7106613305549
  • Aantal deuren: 0
  • Aantal laden: 0
  • Aantal handvaten: 0
  • Stijl interieur: Industrieel
  • Kleur: Bruin
  • Materiaal: Hout
  • Afmeting (cm): 35x80x188 (LxBxH)

Beoordelingen

Gesponsorde producten