DistinQ Telefoonhouder fiets Waterdicht met quick release small

3720368
29.99
Je kunt 5 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 5 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Semaco
4.25 Sterren
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Ben jij op zoek naar de stevigste waterdichte telefoonhouder? Dan is dit de juiste telefoonhouder voor jou!

Het in de hand houden van je telefoon tijdens het fietsen is erg onhandig, gevaarlijk en sinds kort ook verboden. Toch is het erg fijn als je je telefoon tijdens het fietsen in het zicht hebt om bijvoorbeeld de routeplanner te zien of om je muziek te bedienen. Met dit nieuwe waterdichte model van DistinQ kan je je telefoon zorgeloos bedienen tijdens het fietsen of op de scooter & motor

Quick lock

Door het nieuwe Quick Lock systeem is je telefoon in een handomdraai gemakkelijk met de beschermde waterdichte hoes van je stuur te halen. Zo hoef je niet meer in de regen je telefoon alsnog bloot te stellen aan mogelijke waterschade en is het in tegenstelling tot andere telefoonhouders niet meer nodig de hele bevestiging van je stuur af te halen.

Goede bescherming

De beschermhoes is volledig gesloten en kan uw mobiele telefoon volledig beschermen tegen opspattend water, regen, sneeuw, modder, zand en stof. Dit is echt de telefoonhouder die tegen elk moment bestendig is. Dit maakt deze telefoonhouder ook zeer geschikt voor mountainbikers en motor- en scooterrijders.

Innovatief design

Doordat er ruimte is bij de voorcamera van de telefoonhouder kun je je reis opnemen tijdens het fietsen of wandelen. Is je telefoon bijna leeg? Geen probleem! Opladen kan via een kabel aan de onderkant van de telefoonhouder of luister muziek met draad. Daarnaast is je telefoon nog te bedienen als je telefoon in de telefoonhouder zit. de DistinQ waterdichte telefoonhouder is verkrijgbaar in 2 verschillende modellen om zo voor elk model telefoon een passende match te zijn.

Model DQTR-05BK voor een telefoonafmeting tussen 4.5 en 5.8 Inch
Model DQTR-06BK voor een telefoonafmeting tussen 6 en 7 Inch.

Specificaties

  • Merk: DistinQ
  • EAN: 8720256690221

Reviews

Gesponsorde producten