DistinQ White Noise Machine - Witte Ruis Slaaptrainer voor Baby - met 8 kleuren verlichting en 29 rustgevende geluiden

3720367
39.99
Je kunt 7 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 7 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Semaco
4.25 Sterren
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Ervaar je zelf ook een slechte nachtrust en wil je deze graag verbeteren om zo slapeloosheid tegen te gaan? Veel mensen, zowel kinderen als volwassenen kampen met slaapproblemen. Je eigen kind die niet kan slapen, je partner die snurkt of dat jij zelf diegene bent die ’s nachts wakker in bed ligt te piekeren om de kleinste dingen. Een goede nachtrust is voor iedereen van cruciaal belang voor een gezond leven en het functioneren gedurende de hele dag. Wanneer je slecht of weinig hebt geslapen kan dat leiden tot slecht humeur of een slecht presterende dag. Met de White Noise Machine van DistinQ krijgen jouw geliefden en natuurlijk jezelf een goede toegang tot de diepste slaap. Slaapcoaches en slaapexperts raden een witte ruis slaaptrainer aan voor een goede nachtrust. Door het compacte en elegante design van de White Noise Machine van DistinQ past het in elke slaapkamer of neem je hem makkelijk over mee naartoe.


8 Verschillende kleuren

Met de White Noise Machine van DistinQ kun je genieten van een 8 kleurrijke LED functies. De kleuren zijn gemakkelijk te wisselen naar het gewenste kleur en de helderheid is aanpasbaar voor iedere situatie of ruimte. De White Noise Machine geeft een betoverende sfeer in de slaapkamer, waardoor je kind zich comfortabel en veilig voelt. Bovendien biedt de White Noise Machine warm wit licht dat rust aan je ogen geeft, zodat u, uw partner of kind heerlijk weg kan gaan dromen.

29 unieke geluiden

U heeft het goed gezien! De White Noise Machine van DistinQ beschikt over 29 unieke geluiden waar je uit kunt kiezen. De comfortabele geluiden zijn geschikt voor de grote en kleine slapers. Met de van hoge kwaliteit ingebouwde speakers zorgt voor een helder geluid op de geschikte frequentie met aanpasbaar volume, waardoor je achtergrond geluid, zoals snurken, niet meer hoort.

Timerfunctie

Door gebruik te maken van de praktische timerfunctie is het eenvoudig om de White Noise Machine af te sluiten terwijl jezelf, jouw partner of jouw kind liggen te dromen. De slaaptrainer biedt een timerfunctie van 30, 60, 90 minuten of constant afspelen aan.

Specificaties

  • Merk: DistinQ
  • EAN: 8720256690115
  • Ligcomfort: Soepel
  • Kleur: Wit
  • Materiaal: Kunststof
  • Afmeting (cm): 96x80x112 (LxBxH)

Reviews

Gesponsorde producten