Doorguard XS Slimme deurbel met camera en accu + SD kaart & Gong - Intercom - Melding via app - Nachtmodus

Omschrijving

De slimme deurbel met camera Doorguard XS™ bewaakt je voordeur, stuurt smartphone meldingen en laat je zien wie er voor de deur staat! Je ontvangt smartphone meldingen zodra er iemand op de bel drukt of als er een beweging wordt gedetecteerd. Er wordt automatisch video opgenomen worden die je overal vanaf jouw smartphone kan terugkijken. Zo heb je optimale veiligheid en controle, waar je ook bent. Doorguard XS™ is een smalle variant en te makkelijk te gebruiken en aan te sluiten via de bestaande bedrading (12v-24V) of draadloos via de accu. Een volle accu kan 4-6 maanden meegaan.

* Zie en praat op afstand met bezoekers
* Beveiliging modus met instelbare bewegingsdetectie
* Automatische video en foto opname bij bezoeker of bewegingsdetectie
* HD beeldweergave met ingebouwde nachtmodus
* Zonder abonnement of andere kosten
* Eenvoudige montage en verwisselbare accu
* Tijdelijk met gratis draadloze gong + SD kaart
* Deskundige installatieservice en klantenservice
Altijd weten wie er voor de deur staat
Je mist nooit meer een bezoeker en wordt overal op de hoogte gehouden.

Overal meldingen op smartphone
Jij en andere ontvangen meldingen bij aanbellen of bewegingsdetectie

Communiceer op afstand
Communiceer met bezoekers door de ingebouwde intercom. De slimme deurbel met camera heeft beeld en geluid.

Video opname
Laat de Doorguard™ XS beeld opnemen op een SD kaart bij bewegingen of als er iemand aanbelt. Door de kijkhoek van 150 graden houdt Doorguard™ XS alles in de gaten.

Werkt ook op batterij
Doorguard™ XS heeft een ingebouwde en verwissel batterij. Zodra de batterij (bijna) leeg is ontvangt u een melding. De batterijen zijn eenvoudig op te laden door de usb in het stopcontact te steken. Batterijen gaan afhankelijk van het gebruik tot 8-10 maanden mee.

Beveiligingscamera modus
Ontvang meldingen als er iemand in de buurt is terwijl dit misschien niet zou moeten. Er wordt automatisch video opgenomen en de bewegingssensor is in te stellen op gevoeligheid.

Nachtmodus
Ook in het donker heeft de Doorguard™ XS goed en duidelijk beeld. De ingebouwde IR leds gaan branden zodat alles in het donker ook goed zichtbaar is.

Aan te sluiten op bestaande bel
Kan eenvoudig op de bestaande deurbel aangesloten worden. De ophangbeugel sluit je simpelweg aan op de bestaande bedrading AC 12V-24 voor vaste voeding.

Accu of stroom
De Doorguard™ kan worden aangesloten op de bestaande bedrading (AC 12V-24) of de meegeleverde oplaadbare accu. De accu gaat afhankelijk van het gebruik tot 8-10 maanden mee.

Zonder abonnement
Je zit nergens aan vast. De Doorguard XS slimme deurbel met camera beelden worden opgeslagen op de interne SD kaart, in de cloud of op uw smartphone / tablet.

Scherpe HD beelden
1080p full HD beeldkwaliteit, met infrarood nachtmodus voor een goede nachtelijke weergave bij elke omstandigheid

Nederlandstalige app en ondersteuning
Onze producten, software en ondersteuning zijn volledig Nederlandstalig. De klantenservice staat klaar via telefoon, chat, social media en e-mail!

Beelden terugkijken via app
Bekijk live en opgeslagen beelden terug in de app. Doorguard™ XS heeft een handige bibliotheek functie waar opnames geselecteerd kunnen worden op datum en tijd.

Hoogwaardig design
Doorguard™ XS slimme deurbel met camera heeft een Premium uitstraling, small design, LED licht en is volledig weerbestendig

Video opslag
Lokaal op de SD kaart en op uw telefoon. Klaar om te exporteren, delen of naar cloud. SD kaart (16GB) wordt tijdelijk gratis bijgeleverd.

Detectie op lichaamswarmte
De bewegingssensor van Doorguard reageert alleen op echte personen (lichaamswarmte) en niet op wind, licht of insecten. Zo voorkom je een vals alarm.

Makkelijk te installeren
Duidelijke montagebenodigdheden en handleidingen worden meegeleverd zodat u deze zelf binnen enkele minuten zonder professionele hulp kunt installeren. Toch uw systeem door ons laten installeren? Gebruik onze installatieservice.

Diefstalbeveiliging
Aan de onderkant van de Doorguard XS™ bevinden zich twee speciale schroeven voor diefstalbeveiliging. Ook maakt Doorguard gebruik van anti diefstalsoftware welke is gekoppeld aan uw account.

Draadloze gong
De draadloze gong zorgt voor een geluidsignaal op locatie zodat dit niet alleen op de Smartphone te horen is. Tijdelijk wordt de draadloze gong gratis bijgeleverd.

Onze beste slimme deurbel met camera!
Goedkoper, zonder abonnement en volledig Nederlandstalig. Profiteer van onze deskundige klantenservice. Stelt iedereen op de hoogte Meerdere gebruikers kunnen meldingen ontvangen.Zonder extra kosten

Hoe wordt Smart Home Beveiliging gebruikt?

Makkelijk bedienen met een app
Bedien eenvoudig de deurbel met de app. Ontvang meldingen als er iemand voor de deur staat en kijk live mee, waar ook ter wereld. Communiceer vervolgens met de bezoeker en leg alles vast!

Jij bepaalt wie de Slimme deurbel met camera mag bedienen.
In een handomdraai geeft u gezinsleden toegang tot het alarm. Zij kunnen de app ook installeren en de Slimme deurbel via hun eigen mobiele telefoon bedienen. Zo mist u nooit een bezoeker voor de deur.

Je gegevens en alle videobeelden zijn veilig
Doorguard en onze app werken met encryptie beveiliging op bankniveau en voldoen aan de AVG wetgeving. Niemand anders kan bij jouw wachtwoorden, camerabeelden of gegevens komen. Alle gegevens zijn optimaal beveiligd.

Specificaties

  • Merk: Smart Home Beveiliging
  • EAN: 8720387918010
  • Camera: Ja
  • Te bedienen via mobiele app: Ja
  • Bereik (m): 40.0
  • Kleur: Zwart
  • Materiaal: Aluminium
  • Afmeting (cm): 94 (H)
  • Werkt op batterijen: Ja
  • Domotica platform: Google Assistant

Beoordelingen

Gesponsorde producten