Doro 2424 klaptelefoon - rood-wit .

2114004
98.59
Je kunt 19 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 19 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Art-en-Craft
4 Sterren
Doro 2424 klaptelefoon - rood-wit .
98.59
Bekijk en vergelijk verkopers
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Doro 2424 klaptelefoon - rood / wit is een gebruiksvriendelijke klaptelefoon met extra grote toetsen en een noodknop op de achterkant van het toetsen.

Dankzij de extra grote toetsen en de ruimte tussen de toetsen verkleint u de kans op het per ongeluk indrukken van de verkeerde toets. Verder maakt de witte opdruk op de zwarte toetsen de toetsen extra goed leesbaar.

De Doro 2424 klaptelefoon is voorzien van twee snelkeuzetoetsen die zich boven de cijfertoetsen bevinden. Onder deze toetsen kunt u veel gebruikte of belangrijke nummers instellen die vervolgens te bereiken zijn door op de snelkeuzetoets te drukken. Op deze manier kunt u deze contacten extra snel bellen.

Ook het opnemen van een oproep is erg gemakkelijk met de Doro 2424 klaptelefoon. Om een oproep aan te nemen hoeft u namelijk enkele de telefoon open te klappen.

De noodknop op de achterkant van het toestel maakt het mogelijk om, in geval van nood, snel contact op te nemen met de ingestelde telefoonnummers. U kunt tot maximaal 5 telefoonnummers instellen die bij het indrukken van de noodknop worden benaderd.

De Doro 2424 klaptelefoon is op de buitenkant van de telefoon tevens voorzien van een klein display. Op dit scherm wordt de tijd getoond en krijgt u een melding te zien wanneer u gebeld wordt en wanneer er een bericht is binnengekomen. Op deze manier hoeft u de telefoon niet open te klappen om dit te zien of om te zien hoe laat het is.


Productspecificaties van de Doro 2424 klaptelefoon:

Kleur: rood | wit Afmetingen (b x h x d): 103 x 52 x 18,5 mm Gewicht: 92 gram Inclusief noodknop: Ja Toetsgrootte: Groot Simkaart die past: Micro SIMSchermgrootte: 2.4 inch Resolutie: 320 x 240 pixelsBatterij capaciteit: 800 mAh Stand-by tijd: 285uAantal megapixels: 3 megapixels

Verschillende formaten Simkaarten:

In deze telefoon gaat een Micro SIMkaart.

Bestel de Doro 2424 klaptelefoon gemakkelijk en snel.

Specificaties

  • Merk: Doro
  • EAN: 7322460074036

Beoordelingen

Gesponsorde producten