Douchewisser Zwart Siliconen 21 centimeter

3469945
N/A
Niet op voorraad
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Vind jij ook van die kalkstrepen af in jouw badkamer? Dan is deze handige en strakke douchewisser hier de perfecte oplossing voor!

De douchewisser heeft niet alleen een luxe uitstraling, maar is daarnaast heel handig in jouw badkamer dankzij de meegeleverde haak. Niemand wil kalk of strepen in de badkamer, dankzij onze douchewisser voorkom je dit. De douchewisser is zwart en wordt geleverd met een mooie houder, zodat de houder netjes kan worden opgehangen.

De raamwisser is gemaakt van siliconen materiaal, dus geen krassen! Dankzij de zwarte kleur ziet het er heel stijlvol uit in je badkamer. Zwart in de badkamer is de laatste trend in Nederland. Dankzij de meegeleverde haak, hang je je raamwisser gemakkelijk op. Dus geen raamwisser die ergens in je badkamer rondslingert.

Houd het glas van je douchecabine mooi kalk- en streepvrij. Verwijder na elke douchebeurt even het water van het glas met deze functionele en decoratieve raamwisser. De wisser is geheel uitgevoerd in zwart siliconen, zodat het glas en het vloeroppervlak bij een mogelijke val beschermd blijven. Door het flexibele siliconen materiaal van de glashaak is deze geschikt voor zowel 6 mm als 8 mm glas.

Voordelen van de Douchewisser
- Geen krassen
- Veegt in een keer schoon
- Zwart siliconen materiaal
- Super licht
- Strak design
- Inclusief ophanghaak
- Te gebruiken op ramen, spiegels en tegels

Specificaties:
- Kleur: Zwart
- Materiaal: Siliconen
- Afmetingen (lxbxh): 22,8 cm x 19 cm x 3 cm
- Gewicht: 150 gram
- Aantal stuks in verpakking: 1

Specificaties

  • Merk: FLOKOO
  • EAN: 8720256300656
  • Kleur: Multikleur
  • Materiaal: Polypropyleen
  • Afmeting (cm): 1x1x1 (LxBxH)

Beoordelingen

Gesponsorde producten