Welkom bij het Douwe Egberts Spaarprogramma

Het Spaarprogramma van Douwe Egberts is al bijna 100 jaar een begrip. Met de Douwe Egberts waardepunten kun je sparen voor mooie cadeaus of deze schenken aan een goed doel.

Bekijk onze Douwe Egberts collectie

Zo werkt het Spaarprogramma

1. Knip en bundel jouw waardepunten

Alle Douwe Egberts-, Pickwick- en Senseo-verpakkingen bevatten waardepunten. Knip de punten uit en verzamel ze in bundels van 1000 punten. Elke bundel is 5 euro waard. Waardepunten zijn onbeperkt geldig.

2. Spaar voor cadeaus

Je kopje koffie of thee smaakt nog lekkerder als je weet waar je voor spaart. Bekijk hier ons Douwe Egberts assortiment en ontdek het cadeau dat jij graag wil hebben.

3. Maak een Mijn D.E account aan

Om mee te doen aan het Spaarprogramma heb je een Mijn D.E account nodig. Deze maak je zelf aan op mijn.de.nl of kun je laten aanmaken in een Blokker winkel.

4. Zet punten op je account

Ga met je bundels van 1.000 waardepunten naar een Blokker winkel. De winkelmedewerker neemt je waardepunten in en stort ze digitaal op je Mijn D.E account.

5. Verzilver je punten

Het cadeau naar keuze haal je in één van onze winkels of bestel je online op blokker.nl. In de winkel en online kan je betalen met waardepunten, geld of een combinatie daarvan.

Wat zijn jouw punten waard?

Heerlijke koffie van Douwe Egberts

Douwe Egberts Spaarprogramma: spaar punten en geniet van geweldige cadeaus bij Blokker!

Ben je een liefhebber van heerlijke koffie en wil je daar graag beloond voor worden? Dan is het Douwe Egberts Spaarprogramma precies wat je zoekt! Met dit unieke programma kun je D.E waardepunten sparen bij elke aankoop van Douwe Egberts artikelen. En het beste nieuws? Je kunt die waardepunten inwisselen voor geweldige korting bij Blokker! Zo kun je je waardepunten inwisselen voor koffieservies en theeglazen, maar wat dacht je van een Senseo koffiepadmachine, melkopschuimer of Moccamaster filterkoffiezetapparaat?

Het Douwe Egberts Spaarprogramma biedt talloze voordelen. Ten eerste kun je genieten van je favoriete koffie en tegelijkertijd waardepunten verdienen waarmee je korting krijgt op Douwe Egberts artikelen bij Blokker. Daarnaast is het programma flexibel, omdat je zelf kunt bepalen wanneer je je gespaarde waardepunten wilt inwisselen. Dus waar wacht je nog op? Start vandaag nog met het sparen van Douwe Egberts waardepunten en ontdek de wereld van prachtige cadeaus bij Blokker. Meld je aan voor het Douwe Egberts Spaarprogramma en begin met genieten van de beloningen die jouw liefde voor koffie verdient!