Draadloze nekbandage met warmte Fysic FHP-160

Omschrijving

De draadloze nekbandage met warmte Fysic FHP-160 is het ideale hulpmiddel wanneer u last heeft van pijn in uw nek of een stijve nek.

De warmte die de draadloze nekbandage met warmte Fysic FHP-160 produceert helpt uw spieren en uw huid te verwarmen wat uw spieren minder gespannen en pijnlijk helpt maken.

Dankzij de optioneel verkrijgbare powerbank van Fysic, is het mogelijk om de draadloze nekbandage met warmte Fysic FHP-160 overal te dragen waar u wilt. U hoeft dankzij de powerbank niet langer bij het stopcontact te zitten om de draadloze nekbandage met warmte Fysic FHP-160 te gebruiken.

Het is ook mogelijk om de draadloze nekbandage met warmte Fysic FHP-160 zonder een powerbank te gebruiken. In dat geval sluit u de draadloze nekbandage met warmte Fysic FHP-160 aan op het stroomnetwerk met behulp van de lange USB kabel (adapter niet meegeleverd). Hierdoor kunt u toch gebruik maken van het effect van de draadloze nekbandage met warmte Fysic FHP-160, echter alleen op een plek waar u dicht bij het stopcontact zit.


Productspecificaties van de draadloze nekbandage met warmte Fysic FHP-160:

Draadloos door Fysic powerbank (FHP-140, niet inbegrepen)Ontspannende en pijnverlichtende warmteStimuleert de bloedsomloopEenvoudig in gebruik en volledig veilig3 VerwarmingsniveausOok te gebruiken met ijspak voor verkoelingMaximale bewegingsvrijheid, kan onder kledingIdeale pasvorm (elastisch en ruim verstelbare sluiting)Uitwasbaar

Om dit product te kunnen gebruiken adviseren wij de Fysic powerbank FHP-140 (niet inbegrepen)

mocht u verder nog vragen hebben over de draadloze nekbandage met warmte Fysic FHP-160 gemakkelijk en snel.

Specificaties

  • Merk: Fysic
  • EAN: 8712412677276
  • Aantal stuks in verpakking: 1
  • Kleur: Zwart
  • Materiaal: Kunststof
  • Afmeting (cm): 5x28x26 (LxBxH)

Beoordelingen

Gesponsorde producten