Drain Jet – Ontstopper

3657040
19.90
Je kunt 3 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 3 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
OrangeShop-eu
4,3 Sterren
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Lucht aangedreven ontstopper met drukpomp

Drain Jet is de handmatige ontstopper met pompwerking die ontworpen is om verstopte afvoeren snel en veilig te ontstoppen. Dit doet de pompontstopper allemaal zonder gebruik van agressieve chemicaliën of hoge kosten van elektrische hogedrukreinigers. Of het nu gaat om een ??verstopte gootsteen, bad-, toilet- of doucheafvoer, Drain Jet is effectief in het opruimen van de meeste huishoudelijke verstoppingen zoals zeepresten, vastzittend haar, toiletafval en meer. 

Afvoerontstopper met 3 opzetstukken

De drie speciaal ontworpen opzetstukken zijn geschikt voor de meeste afvoeren en U-bochten van het toilet en zorgen voor een afdichting rond de afvoer. Omdat je zelf de hoeveelheid luchtdruk regelt, kun je net genoeg toepassen om de verstopping te verwijderen zonder afdichtingen en leidingverbindingen te beschadigen. Zet het juiste opzetsuk op de ontstopper, pomp de Drain Jet op de gewenste druk en plaats het mondstuk over de verstopte afvoer of toilet. Door de trekker over te halen, wordt perslucht in de afvoer geschoten, waardoor de verstopping wordt verwijderd.

Bespaar tijd en geld en ontstop zelf

Een verstopte afvoer, vooral een toilet, kan een gênant en kostbaar probleem zijn. Je wil niet de hele dag moeten wachten en dan een vreemde moeten betalen om jouw vieze klusje op te lossen. Vaak kost dit ook nog eens veel geld terwijl je zelf dit simpel en snel op kunt lossen. Met Drain Jet in je kast heb je het binnen enkele minuten geregeld. Geen chemicaliën, geen kosten en geen wachttijden.

Specificaties

  • Merk: JML
  • EAN: 5020044720240
  • Materiaal: Metaal

Reviews

Gesponsorde producten