Dreambaby Mag Lock magneetslot (2 + 1 key)

3523100
24.95
Je kunt 4 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 4 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 3 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Dreambaby Mag Lock magneetslot (2 + 1 key)
24.95
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Dit veilige magneetslot is zeer geschikt voor gebruik in keukenkastjes waar gevaarlijke stoffen of spullen in zitten. Bevestiging met schroeven.
Keukenkast magneetslot kinderslot Het magneetslot wordt binnenin het kastje of de lade geschroefd en je krijgt het kastje alleen open met de meegeleverde magneetsleutel. Er ontstaat zelfs geen kiertje waar kindervingertjes eventueel tussen kunnen komen, het kastje blijft hermetisch afgesloten. De deur of lade mag maximaal 28 mm. dik zijn. Een mooi afgewerkt en zeer veilig slot! Je kunt het slot 'aan' en 'uit' zetten met het rode haakje, makkelijk voor opa's en oma's!

De verpakking bevat 2 magneetsloten en een magneetsleutel. De magneetsleutels van Jippie en deze Dreambaby sloten zijn onderling uitwisselbaar. Let op: deze magneetsloten werken niet altijd op (brede) lades  Wil je de magneetsloten (ook) gebruiken voor lades, en met name voor brede lades, dan adviseren wij de magneetsloten van Jippie. Deze worden geleverd met een onderdeel voor zowel bovenkantmontage als zijkantmontage.
Bij gebruik van de zelfklevende magneetsloten van Dreambaby bestaat de kans dat de lade wegbuigt en het slot langs het grendeltje schiet als er aan de lade wordt getrokken. Dit komt omdat (brede) lades in rails lopen waardoor er wat altijd speling is. 
 

Specificaties

  • Merk: Dreambaby
  • EAN: 9312742401511
  • Materiaal: Metaal

Beoordelingen

Gesponsorde producten