Dreambaby uitbreidingsset zelfklevend magneetslot (4 stuks)

Dreambaby uitbreidingsset zelfklevend magneetslot (4 stuks)
Dreambaby uitbreidingsset zelfklevend magneetslot (4 stuks)
Bekijk video(s)
2559892
25.95
Op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
  • De levertijd is 2 werkdagen.
  • Gratis thuisbezorgd.

Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Dit is een uitbreidingsset van Dreambaby met 4 zelfklevende magneetsloten. Let op: dit betreft alleen magneetsloten. Magneetsleutel (benodigd) NIET meegeleverd
Het magneetslot van Dreambaby is een topper onder de magneetsloten. Zelfklevend, dus je hoeft niet te boren in je keukenkastjes. 

Aan de buitenkant is er niets van te zien, maar het kastje is volledig afgesloten en alleen met de magneetsleutel te openen. Kinderen komen zo ook niet in verleiding om te proberen het slot te openen, iets wat bij sloten aan de buitenkant altijd een risico is. 

Let op: deze set bevat geen magneetsleutel. Deze is los verkrijgbaar of als onderdeel van een andere set (bijvoorbeeld de set van 2 magneetsloten met 1 sleutel). 

Voor het bevestigen de oppervlakte vetvrij maken met alcohol, niet met een schoonmaakmiddel omdat dit een laagje achterlaat en dan kan de tape niet goed hechten.


  Let op: deze magneetsloten werken niet altijd op (brede) lades  Wil je de magneetsloten (ook) gebruiken voor lades, en met name voor brede lades, dan adviseren wij de magneetsloten van Jippie. Deze worden geleverd met een onderdeel voor zowel bovenkantmontage als zijkantmontage.
Bij gebruik van de zelfklevende magneetsloten van Dreambaby bestaat de kans dat de lade wegbuigt en het slot langs het grendeltje schiet als er aan de lade wordt getrokken. Dit komt omdat (brede) lades in rails lopen waardoor er wat altijd speling is. 

Specificaties

  • EAN: 9312742308582

Reviews

Gesponsorde producten