Dreambaby zelfklevend magneetslot (2 + 1 key)

Dreambaby zelfklevend magneetslot (2 + 1 key)
Dreambaby zelfklevend magneetslot (2 + 1 key)
Bekijk video(s)
2559887
23.95
Op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
  • De levertijd is 2 werkdagen.
  • Gratis thuisbezorgd.

Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Set van twee Dreambaby zelfklevende magneetsloten en een magneetsleutel.
Het zelfklevende magneetslot van Dreambaby werkt ideaal en is zeer geschikt voor keukenkastjes. Je plakt het slot binnenin het kastje (boven- of zijkant) en opent het met de bijgeleverde magneetsleutel. Geen geschroef en geboor meer, het slot zit heel stevig vast. Je kunt het slot 'aan' en 'uit' zetten (ideaal voor bij opa's en oma's). In de verpakking zitten 2 sloten en een sleutel.

Magneetsloten zijn niet alleen kindveilig maar ook geschikt voor gebruik in omgevingen waar senioren worden verzorgd. In tegenstelling tot sloten en sluitingen aan de buitenkant is er bij magneetsloten geen mogelijkheid om deze open te krijgen zonder dat je over een magneetsleutel beschikt.  

Voor het bevestigen de oppervlakte vetvrij maken met alcohol, niet met een schoonmaakmiddel omdat dit een laagje achterlaat en dan kan de tape niet goed hechten.

Let op: deze magneetsloten werken niet altijd op (brede) lades  Wil je de magneetsloten (ook) gebruiken voor lades, en met name voor brede lades, dan adviseren wij de magneetsloten van Jippie. Deze worden geleverd met een onderdeel voor zowel bovenkantmontage als zijkantmontage.
Bij gebruik van de zelfklevende magneetsloten van Dreambaby bestaat de kans dat de lade wegbuigt en het slot langs het grendeltje schiet als er aan de lade wordt getrokken. Dit komt omdat (brede) lades in rails lopen waardoor er wat altijd speling is. 

Specificaties

  • EAN: 9312742308568

Reviews

Gesponsorde producten