Drive Delphi Douchekruk rond

2070342
N/A
Niet op voorraad
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

De Delphi douchekruk rond is een lichtgewicht douchekrukje dat geschikt is voor nagenoeg bijna iedere douchecabine.

Het Delphi douchekrukje is rond van vorm en is hierdoor geschikt voor zowel vierkante of ronde douchecabines. Het douchekrukje is tevens verstelbaar in hoogte. Het douchekrukje kan worden versteld van 45 cm hoogte naar 50 cm hoogte of 55 cm hoogte. Dit maakt het douchekrukje geschikt voor zowel kleinere als langere mensen.

Doordat het Delphi douchekrukje van Drive is gemaakt van aluminium is deze zeer licht van gewicht. De douchekruk van Drive weegt slechts 1,6 kilogram. Ondanks het lage gewicht van de toiletkruk is deze erg stevig. De douchekruk heeft namelijk een maximaal gebruikersgewicht van 180 kilogram. Dit maakt de ronde douchekruk ook erg geschikt voor zwaardere gebruikers.

De Delphi douchekruk van Drive is voorzien van een ronde anti-slip zitting met een aantal hygiënische openingen. Deze openingen helpen overtollig water van de douchekruk weg te laten lopen. Dankzij de anti-slip zitting van de douchekruk is de gebruiker gegarandeerd van een veilige en comfortabele ervaring tijdens het douchen.

De anti-slip poten van de Delphi douchekruk helpen de douchekruk op zijn plaats te blijven staan en voorkomen dat de douchekruk tijdens gebruik verschuift.


Productspecificaties van de Delphi douchekruk rond:

Lengte: 38.5cmBreedte: 38.5cmHoogte: 55cmZithoogte: 45cm - 50cm - 55cmDiameter zitting: 38cmGewicht: 1.6KgMaximale belasting: 180KgKleur: Wit

Bestel de Delphi douchekruk rond gemakkelijk en snel.

Specificaties

  • Merk: Drive
  • EAN: 5060266848780

Beoordelingen

Gesponsorde producten