Dunimed Lichtgewicht Rollator (Opvouwbaar) Zwart

3750183
84.99
Je kunt 16 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 16 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Podobrace
4 Sterren
Dunimed Lichtgewicht Rollator (Opvouwbaar) Zwart
84.99
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Op zoek naar de rollator met de beste prijs / kwaliteitsverhouding? De Dunimed Lichtgewicht Rollator is dan wellicht de beste keuze voor u!

 

Deze Europese bestseller wordt geprezen om zijn kwaliteit, duurzaamheid, comfort, stabiliteit. Het merk Dunimed staat bekend in de medische hulpmiddelen sector als zeer betrouwbaar en duurzaam merk.

 

De Dunimed Lichtgewicht Rollator is opvouwbaar binnen enkele seconden waardoor deze snel en gemakkelijk kan worden opgeborgen en worden meegenomen in bijvoorbeeld de auto. Deze rollator is tevens geschikt voor zowel voor binnenshuis als buitenshuis. Deze rollator staat toe om in alle veiligheid boodschappen te doen of om bijvoorbeeld een schotel te verplaatsen van de keuken naar de eetkamer. De rollator is ongekend licht en de soepele anatomisch gevormde handvaten bieden een ongekend gebruikscomfort.

 

Tot slot is de rollator in hoogte verstelbaar en voorzien van een handig mandje (waar u gemakkelijk enkele boodschappen in kwijt kunt) met bovenop een dienblad waar u spulletjes op kunt zetten. Door al deze unieke eigenschappen kunnen we deze rollator zeker aanraden. De rollator wordt dan ook al jaren door duizenden mensen met groot succes gebruikt.

De Dunimed Rollator is er in 1 maat (u hoeft dan ook geen maat te selecteren). De specificaties van de Dunimed Rollator staan hieronder vermeld.

Specificaties

  • Merk: Dunimed
  • EAN: 8720663633569

Beoordelingen

Gesponsorde producten