Dunimed Premium Lichtgewicht Rollator (Dubbel opvouwbaar)

3705484
124.99
Je kunt 24 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 24 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Podobrace
4 Sterren
Dunimed Premium Lichtgewicht Rollator (Dubbel opvouwbaar)
124.99
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

De Dunimed Premium Lichtgewicht Rollator kwam samen met de Medidu lichtgewicht rollator als beste uit de test van maar liefst 16 merken rollators met beste prijs-kwaliteitverhouding! Deze rollator is de geavanceerdere en verbeterde versie van de Medidu lichtgewicht rollator, waarbij de fabrikant de rollator nog stabieler heeft gemaakt. De rollator is gemaakt van aluminium en voorzien van nog meer eigenschappen en met een modern design. Deze rollator is helemaal opvouwbaar en weegt slechts 8.5 kg. De Dunimed Premium Rollator is bovendien geschikt voor binnen- en buitenshuis gebruik en hierdoor het perfecte hulpmiddel!

 

U kunt op de Dunimed Premium Rollator voor een langere tijd zeer comfortabel zitten doordat deze is voorzien van een stevige rugband en comfortabele zitting en de handremmen zijn standaard voorzien van een stevige parkeerrem. Daarbij wordt hij ook met stokhouder en een kleine gesloten tas geleverd zodat de wandelstok en spulletjes makkelijk opgeborgen kunnen worden.

 

De rollator is bovendien zeer eenvoudig met één armbeweging in te klappen door de zitting omhoog te trekken aan de daarvoor bedoelde lus en is daarbij ook voorzien van een kantelhulp, waardoor u gemakkelijk stoepranden en andere hindernissen kunt overwinnen. Door al deze unieke eigenschappen is de Dunimed Premium rollator een wereldwijde bestseller en geprezen om zijn kwaliteit, duurzaamheid, comfort, gewicht, stabiliteit en prijs-kwaliteitverhouding.

De Dunimed Premium Rollator is er in 1 maat in de kleur zwart. De handvaten kunt u zelf instellen waardoor deze altijd op de juiste hoogte kunnen worden ingesteld. 

Specificaties

  • Merk: Dunimed
  • EAN: 8720195932918

Beoordelingen

Gesponsorde producten