Dutch Mountains Reistas 40ltr - Waterdichte Duffelbag - Sporttas - Roll-top - Zwart

3745621
29.95
Je kunt 5 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 5 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
De-Basis
4,7 Sterren
Dutch Mountains Reistas 40ltr - Waterdichte Duffelbag - Sporttas - Roll-top - Zwart
29.95
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Dutch Mountains waterdichte reistas van 40 ltr is een uitbreiding op het succesvolle assortiment waterdichte fietstassen, al jaren online een toonaangevend beeld in het Nederlandse recreatieve fietsland. Met deze uitbreiding van reistassen haal je een waterdichte en sterke allround reistas of sporttas in huis. Reizigers, dagjesmensen en outdoor fanatiekelingen combineren duurzaamheid met een sportief design om zorgeloos op pad te kunnen gaan. Ideaal voor de sportschool, op de sportclub, weekend weg, kamperen of outdoor activiteiten in- en rondom het water. Daarnaast fijn om te gebruiken voor je trein, auto- bus en vliegreizen.

Wat gelijk opvalt is hoe sterk deze reistas is. Gemaakt van hoogwaardig dik tarpaulin. Dit is ook het materiaal waar vrachtwagenzijl van gemaakt wordt. Ook het productieproces voldoet aan de hoogste normen. Deze tas is (in tegenstelling tot vele concurrenten) niet aan elkaar gestikt, maar volledig heat-sealed. Deze verbinding is niet alleen sterk, maar ook 100% waterdicht.

Ontwerp en functionaliteit
Gebruik hem als reistas met zijn twee zijhandgrepen of draag hem als schoudertas met de afneembare en verstelbare schouderriem wanneer je onderweg bent. De roll-top sluiting opent en sluit de reistas op een eenvoudige manier, zodat je in één opslag ziet wat je hebt ingepakt. Clipsluitingen zorgen ervoor dat de roll-top altijd zijn positie blijft houden. Telefoon, sleutels of portemonnee bewaar je in het afsluitbare waterbestendige achtervak. De onderkant is beschermd met een extra laag om slijtage te beperken. De uitdaging was om een zoveel mogelijk opbergruimte te creëren in dit model, met eenvoud en zonder poespas. Doordat de tas geen harde/vaste bodem heeft, is hij zeer geschikt om als handbagage het vliegtuig in mee te nemen. Zorg echter wel ervoor dat je binnen de maximale hanteerbare afmetingen blijft. (De tas kan niet tot aan de nok volgestopt worden dan)

Afmetingen en literinhoud
De Dutch Mountains waterdichte reistas meet 48cm breed, 30cm diep en 50cm hoog. De tas is ondanks zijn stugge materiaal, toch makkelijk opvouwbaar om opbergruimte te besparen. Het ritsvak aan de buitenzijde is 25 x 15cm en binnenin 13 x 25cm. De literinhoud hebben wij bepaald op 40ltr, maar deze is door de roll-topsluiting flexibel. Advies maximale laadgewicht is 15-20kg.

Producteigenschappen en kenmerken

-Gemaakt van waterdicht Tarpaulin ( vrachtwagenzeil ).
- 50cm hoog x 48cm breed 30 cm diep- 1,1kg
-15 x 25cm waterdicht achtervak voor droogvrije opslag van je kostbaarheden.
- Afneembare en verstelbare schouderriem voor multifunctioneel gebruik als reistas of schoudertas.
- Roll-top sluiting met royaal hoofdvak en verstelbare clip-sluitingen.
- 13 x 25cm binnenrits voor telefoon, portemonnee of documenten.
- Volledig heat-sealed naad- en stikwerk.
- Gemakkelijk schoon te krijgen door de gladde oppervlaktes.

Geurloos materiaal

Een ander groot voordeel van het materiaal (tarpaulin) is dat dit materiaal geurloos is en ook geen geuren vasthoudt. De geur van kleding, boodschappen of sportattributen blijft niet hangen.

Dutch Mountains assortiment tarpaulin fietstassen

Voldoet deze lichtgewicht en waterdichte duffelbag nu volledig aan je eisen en pak jij regelmatig de fiets? Neem dan een kijkje bij ons assortiment Dutch Mountains fietstassen. Allen gemaakt van hetzelfde materiaal met dezelfde kwaliteitseisen.

Specificaties

  • Merk: Dutch Mountains
  • Garantietermijn: 24 maanden
  • EAN: 8717253643930
  • Type sluiting: Draaisluiting
  • Kofferindeling: Intern ritsvak
  • Aantal wielen: Geen
  • Geschikt als handbagage: Ja
  • Inhoud in liters: 40.0
  • Kleur: Zwart
  • Materiaal: Tarpaulin
  • Afmeting (cm): 30x45x30 (LxBxH)

Beoordelingen

Gesponsorde producten