Dutch Mountains Zelfopblazende Slaapmat ‘Stratus’ Campingmat 2020 model 185 x 53 x 4 cm Blauw

Omschrijving

Heerlijk licht, compact op te bergen, supermakkelijk in gebruik en heel erg sterk: maak kennis met de nieuwe 2020 ‘Stratus’ zelfopblazende slaapmat van Dutch Mountains®. Waar ons ‘Cumulus’ XL model met 6.5 cm dikte staat voor maximaal comfort, biedt de nieuwe ‘Stratus’ juist een slimme compacte en extra lichte oplossing. Ideaal voor wie graag kampeert, de natuur in trekt, motortochtjes maakt of regelmatig logeert.Licht en compact mee te nemen: tegelijk toch erg comfortabel!
De nieuwe 2020 ‘Stratus’ weegt nog geen 1200 gram en neemt opgerold slechts 53 x 15 x 15 cm aan ruimte in beslag. Dat maakt hem de ideale opblaasbare slaapmat voor iedereen die er graag op uit trekt en tegelijk graag over comfort beschikt. Met een dikte van 4 cm en royale PU-foam vulling zorgt de ‘Stratus’ goed voor je en ontwaak je fris en fruitig na een goede nachtrust.

Zo werkt deze fraaie zelfopblazende slaapmat:
Zelfopblazende slaapmatten blazen zichzelf na het opendraaien van het ventiel op tot ongeveer 60%-70% van de maximale capaciteit. Hard genoeg voor je? Dan draai je simpelweg het ventiel dicht. Klaar! Liever harder? Blaas bij tot de mat precies naar wens is en zweef je welverdiende nachtrust tegemoet. Na gebruik laat je hem leeglopen en berg je hem opgerold op in de vernieuwde (extra ruime) opberghoes.

Gemaakt van hoogwaardige materialen: zeer sterk en duurzaam!
De vernieuwde 2020 ‘Stratus’ is gemaakt van kwaliteitsmaterialen als 190T polyester en polyurethaanschuim. Dit maakt deze fraaie mat ontzettend sterk (belastbaar tot 110 kilo) en duurzaam. Onze onderhoudstips voor maximale duurzaamheid? Houd de ‘Stratus’ uit direct zonlicht, gebruik hem niet boven de 40 graden Celsius en reinig na gebruik met een fris hygiënisch sopje.

Specificaties en eigenschappen
? Afmeting uitgerold: 185 x 53 x 4 cm. (ook leverbaar in 1.96 x 67 x 6.5 cm, zie ‘Cumulus’ XL slaapmat.)
? Afmeting opgerold in hoes: 53 x 15 x 15 cm.
? Gewicht: 1242 gram.
? Tweeweg-ventiel: inflatie, bij-blazen en deflatie.
? Buitenzijde: 190T polyester.
? Binnenkant: duurzaam polyurethaanschuim.
? Inclusief hoes en twee elastische banden.
? Blaast automatisch op tot 60-70% van de maximale opblaascapaciteit.
? Hygiënisch: maak hem gerust schoon met een sopje.
? Zeer sterk: is belastbaar tot maximaal 110 kilogram.
? Inclusief Nederlandstalige instructies voor optimaal gebruik.
? Garantie: 2 jaar.

TIP: bestel je misschien ook gelijk je nieuwe Dutch Mountains® slaapzak mee?
Gebruik de zoekfunctie in deze webshop en zoek op ‘Dutch Mountains slaapzak’. We hebben een prachtig assortiment slaapzakken beschikbaar voor iedereen: van kind tot volwassene en van campingslaapzak tot serieuze outdoor-slaapzakken.

Specificaties

  • Merk: Dutch Mountains
  • EAN: 8717253111897
  • Materiaal vulling: Polyester
  • Kleur: Blauw
  • Materiaal: Polyester
  • Afmeting (cm): 185x53x4 (LxBxH)

Beoordelingen

Gesponsorde producten