Ecover - Navulling Concentraat Allesreiniger Spray - Citroengras & Sinaasappel - 2 x 150 ML - Voordeelverpakking

Omschrijving

ECOVER · 100% Europese kwaliteit · Navulling Concentraat allesreiniger Spray · Rekent af met Vet & Vuil · Met plantaardige, biologisch afbreekbare ingrediënten · Vegan friendly

Dit geconcentreerd schoonmaakmiddel is speciaal ontwikkeld opdat je jouw Ecover Allesreiniger spray fles of gelijkaardige schoonmaaksprays** kunt hervullen en hergebruiken. Omdat wij geloven dat de meest duurzame fles de fles is die je al staan hebt. 

De allesreiniger LEMONGRASS & ORANGE ontketent de kracht van palmolievrije ingrediënten om vet en vuil beter dan ooit te verwijderen.

Hoe te gebruiken?
Om een fles van 500 ML te hervullen:
Voeg 1/3 van het concentraat toe aan de lege fles.
Leng aan met water.
Schud en spray.

Om een fles van 750 ML te hervullen:
Voeg 1/2 van het concentraat toe aan de lege fles.
Leng aan met water.
Schud en spray.

Voor gebruik altijd eerst testen op een onzichtbare plaats om compatibiliteit te garanderen. Geschikt voor keukenoppervlakken, tafels, stoelen en andere harde oppervlakken. Verstuif rechtstreeks op het oppervlak en veeg schoon. Naspoelen is niet nodig. Voor het beste resultaat schoonvegen met een droge doek.

Deze concentrate is even effectief maar zorgt voor 87% minder plastic: zo dragen we samen ons steentje bij aan het milieu. 

Schoner huis, schonere wereld. Ons assortiment huishoudproducten laat al je oppervlakken er brandschoon uitzien en heerlijk fris ruiken, zonder dat er sterke chemische geuren blijven hangen. Omdat we ingrediënten gebruiken die biologisch afbreekbaar zijn en voornamelijk op plantaardige basis zijn, laat je elk hoekje van huis én je geweten sprankelen.

Productkenmerken Ecover Allesreiniger:

  • Krachtige formule met ingrediënten van plantaardige oorsprong
  • Niet getest op dieren
  • De fles is gemaakt van gerecycleerd en plantaardig plastic
  • Verpakking bevat 2 navullingen, goed voor het maken van maar liefst 3L allesreiniger

Think Green:  

  • Voordeelpakketten zijn duurzamer. Minder leveringen = minder uitstoot!
  • Geconcentreerde flesjes bevatten 87% minder plastic.

Over Ecover:
Al 40 jaar is het onze uitdaging om schoon te maken en te wassen op basis van plantaardige ingrediënten zonder verlies van schoonmaakkracht. Met onze producten behaal je met een gerust geweten vlekkeloze resultaten. Onze producten bewijzen dat schadelijke stoffen niet nodig zijn om efficiënt te reinigen. Ze bevatten geen chemische ingrediënten die je niet in je buurt wil. Zo zijn ze meedogenloos voor vuil, vet en vlekken maar zacht voor jou, je gezin en de natuur.

Bij Ecover gaan ecologie en doeltreffendheid steeds hand in hand

Specificaties

  • Merk: Ecover
  • EAN: 5430003203538
  • Inhoud in liters: 0.3
  • Afmeting (cm): 100x60 (LxB)
  • Gewicht exclusief verpakking (gr): 9000.0

Beoordelingen

Gesponsorde producten