Elegance Extra Gevulde Dons Zacht Natuurlijk Veren Schud Dekbed Enkel - 140x200cm

2394861
79.95
Je kunt 15 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 15 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar

Kies je maat in cm:

Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Lion-Beddenshop
4,4 Sterren
Elegance Extra Gevulde Dons Zacht Natuurlijk Veren Schud Dekbed Enkel - 140x200cm
79.95
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Enkel veren dekbed

Op zoek naar een enkel veren dekbed van hoge kwaliteit? Bij ons bent u aan het juiste adres een heerlijk dekbed waar u tijdens de koele zomermaanden of koude wintermaanden heerlijk onder wegdroomt. Het enkel veren dekbed uit onze collectie is beschikbaar in verschillende afmetingen die hem geschikt voor een 1 persoonsbed, twijfelaar of 2 persoonsbed maakt. Laat u verrassen door de mogelijkheden en koop uw nieuwe dekbed vandaag nog online.

Enkel veren dekbed kopen

Een enkel veren dekbed is precies wat de naam zegt: een enkel dekbed, waarbij (niet zoals bij een 4 seizoenen dekbed) delen los te maken zijn. Enkel veren dekbedden bestaan uit een en dezelfde zijde. Inmiddels is er nog maar weinig verschil tussen een echt zomer- of winterdekbed. Enkele dekbedden bieden een gemiddelde warmte, maar laten lucht en vocht wel goed door. Daardoor kunt u ze zowel in de winter als zomer op uw bed leggen. Als u het sneller kou of juist warm heeft, is een 4 seizoenen dekbed waarschijnlijk beter geschikt. 

Over onze dekbedden

De veren dekbedden zijn van een hoge kwaliteit. Maar wat bepaalt die hoge kwaliteit? Allereerst is dat de combinatie van A-klasse veren en dons. Door deze combinatie ontstaat een goed luchtend, makkelijk te onderhouden dekbed dat gewoon in de wasmachine kan en gewoon dagelijks gelucht kan worden. De veren zijn op een duurzame, milieuvriendelijke manier verkregen van eenden die op een diervriendelijke manier gehouden zijn. Daarnaast draagt het enkel veren dekbed ook een NOMITE-keurmerk, wat hem geschikt maakt voor mensen met huisstofmijtallergie. Als u liever een warmer dekbed heeft tijdens de winter, zijn de wollen dekbedden uit ons assortiment aan te raden. 

Een beter slaapcomfort

Enkel beddengoed is een geschikte optie voor mensen die in een slaapkamer slapen waarbij het gehele jaar door ongeveer dezelfde temperatuur heerst. De warmteklasse van dit dekbed is 2. Een enkel dekbed kunt u een heel jaar door gebruiken. Let er wel op dat u het dekbed regelmatig opschudt en goed laat luchten om het lekker fris te houden. Ook verlengt dit de levensduur van het dekbed dat zo makkelijk tien jaar mee kan gaan. Ook kunnen onze dekbedden gewoon in de wasmachine gewassen worden. Dit kan op een maximale temperatuur van 60°C. 

Specificaties

  • Merk: Elegance
  • Garantietermijn: 12 maanden
  • EAN: 8720088583654
  • Vulgewicht (gr): 1600
  • Materiaal vulling: Veren
  • Tijk dekbed: Percale katoen
  • Soort dekbed: All year dekbedden
  • Geschikt voor wasdroger: Ja
  • Wasbaar: Ja
  • Kleur: Wit
  • Afmetingen dekbed (cm): 140x200

Beoordelingen

Gesponsorde producten