Enjoyfires bio ethanol haard staand 40x40x120cm - wit

Enjoyfires bio ethanol haard staand 40x40x120cm - wit
Enjoyfires bio ethanol haard staand 40x40x120cm - wit
Bekijk video(s)
2385749
305.90
Nog 6 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Green-Lab
2.44 Sterren
  • Op werkdagen voor 15:00 besteld, morgen in huis.
  • Gratis thuisbezorgd.

Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

De aantrekkingskracht van vuur op mensen is enorm, dit gaat terug naar de oertijd toen het stoken van vuur nog noodzakelijk was om wilde beesten af te schrikken. Tegenwoordig vinden we het vooral heel gezellig en behaaglijk om rond het vuur te verzamelen. Hier ontstaan namelijk vaak de beste gesprekken en de mooiste herinneringen. Het stoken van een houtkachel is echter niet erg goed voor het milieu en daarom is een Bio-Ethanol haard een duurzame oplossing om toch het gevoel van echt vuur te beleven.


Enjoyfires vuurzuil 

Deze stoere vuurzuil is geschikt voor binnen en buiten en heeft een ingebouwde ronde Bio-ethanol haard van 1-1,5 liter. De vuurzaal wordt geleverd met 4 glasplaten, die de haard buiten beschermen tegen de wind. 


Bio-Ethanol een duurzame optie

Bio-ethanol is een schone en voordelige brandstof. Er komt bijna geen geur of rook vrij tijdens de verbranding waardoor de haarden zowel binnen als buiten gebruikt kunnen worden. Het is wel belangrijk dat er altijd voldoende ventilatie aanwezig is in de ruimte waar de haard staat.

 

De haarden zijn ook een echte eyecatcher in je tuin, zorg er wel voor dat na gebruik de haard onder een overkapping wordt gezet om hem te beschermen tegen weersinvloeden. Bij buitengebruik is het belangrijk dat het niet regent en dat er niet te veel wind staat. De haarden zijn makkelijk verplaatsbaar, waardoor de mogelijkheden eindeloos zijn. Zo zet je hem in de zomer op het terras en kan de haard in de winter binnen staan in bijvoorbeeld de woonkamer.


Gebruik van de haard

Je giet de Bio-ethanol simpelweg in de brander en steekt deze aan met een lange aansteker. De vlammen hebben even de tijd nodig goed zichtbaar te worden, na 10-15 minuten zijn deze goed warm. Het is het best om de volledige brandstof te laten opbranden, indien je het vuur eerder wilt doven dan kan dit door met de bijgeleverde haak de schuif te sluiten. Lees voor ingebruikname de handleiding goed door om ongelukken te voorkomen.


De Enjoyfires Enjoyfires vuurzuil Bio-Ethanol 40x40x120cm in het kort 
Makkelijk verplaatsbaar, kan zowel binnen als buiten Geniet van een prachtig vlammenspel  Geen stank, roetvorming en schadelijke gassen  Bio-Ethanol is een duurzame en milieuvriendelijke optie 
De specificaties van de Enjoyfires vuurzuil Bio-Ethanol 
De brander heeft de afmeting 40x40x120cm De brander heeft een capaciteit van 1-1,5 liter en brand hierop ruim 4 uur   Wordt geleverd inclusief: brander, vlamsluiter en glasombouw Gebruik uitsluitend Bio-Ethanol om de brander te vullen Je hebt geen elektriciteit nodig voor de brander
Over Enjoyfires 

De Enjoyfires Bio-Ethanol vuurzuil is van ons eigen merk ‘Enjoyfires’. De Enjoyfires lijn bestaat uit producten die door onszelf zijn ontworpen en geproduceerd. Deze producten hebben een moderne uitstraling en zijn van goede kwaliteit

.

Specificaties

  • EAN: 8718885045628