Dunimed Ergonomische balanskruk met schommeleffect

3724240
114.99
Je kunt 22 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 22 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Podobrace
4 Sterren
Dunimed Ergonomische balanskruk met schommeleffect
114.99
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

De Dunimed Ergonomische balanskruk met schommeleffect is een revolutionair product en een absolute Europese bestseller. De balanskruk zorg namelijk voor de meest proactieve lichaamshouding tijdens zittend werk (achter bijvoorbeeld een bureau of balie) van dit moment, nog meer dan bij een normale zadelkruk. De balanskruk zorgt hierdoor meteen voor vermindering van rug- en nekklachten en versterkt hierin gelijk de rug en nek door de meest proactieve zithouding. In veel beroepsgroepen werkt men namelijk lange tijd in dezelfde houding, hierdoor is er een groot risico op nek- en rugklachten. De Dunimed Ergonomische balanskruk is dan ook speciaal door ergotherapeuten ontworpen om juist deze klachten snel en effectief tegen te gaan en ook te voorkomen. 

Dankzij de bolvormige voet wordt u namelijk verplicht om aan actieve zithouding aan te nemen waarbij u de rug en het bekken dient te stabiliseren. Hierdoor traint u de stabiliteitsspieren in de rug en wordt de doorbloeding van het lichaam gestimuleerd. Nek- en rugklachten zullen hierdoor worden voorkomen of worden vermindert. 

De Dunimed Ergonomische balanskruk met schommeleffect beschikt bovendien over een comfortabele en netjes afgewerkte zitting en door middel van de ring onder de zitting kunt u de zithoogte eenvoudig verstellen. De Dunimed balans kruk is door al deze unieke eigenschappen dan ook niet voor niets een Europese bestseller en wordt ontzettend veel gebruikt om klachten te verhelpen en te voorkomen, de lichaamshouding te verbeteren en een actieve zithouding te stimuleren. 

 

Dunimed Ergonomische balanskruk met schommeleffect is er in één maat en dankzij de verstelbare zithoogte is deze bijna geschikt voor iedereen.

 

Zithoogte min/max 49 - 63 cm
Materiaal bekleding zitting Mesh fabric
Materiaal onderstel Plastic, metaal, siliconen ring
Diameter zitting 38 cm
Diabeter voet 33 cm
Gewicht kruk 9,5 kg
Maximaal draagvermogen 150 kg
Afmeting doos 61 x 36 x 19 cm

 

Specificaties

  • Merk: Dunimed
  • EAN: 8720195938934

Beoordelingen

Gesponsorde producten