Esbit Brander - Titanium - Opvouwbaar - Kleinste ter Wereld

3884961
23.00
Je kunt 4 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 4 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Sharp-as-a-Knife
4,6 Sterren
Esbit Brander - Titanium - Opvouwbaar - Kleinste ter Wereld
23.00
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Esbit Brander - Titanium - Opvouwbaar - Kleinste ter Wereld

Tijdens lange wandelingen en kamperen wil je het liefst zo weinig mogelijk bij je hebben. Maar je wilt wel kunnen koken en eten. Dat is waar de Esbit brander om de hoek komt kijken, misschien wel ’s werelds kleinste brander.

De Esbit brander heeft een slim en minimalistisch design. De brander is namelijk opvouwbaar waardoor hij je hem na gebruik opvouwt tot een erg klein pakketje. Bij de brander krijg je een klein mesh opbergtasje van topkwaliteit. Stop de Esbit brander in het tasje en neem hem overal mee naartoe.

De Esbit brander is ultralicht met een gewicht van slechts 12 gram! Dit komt doordat hij is gemaakt van titanium, wat meteen betekent dat het erg sterk en uitstekend corrosiebestendig is. De titanium kookpot van Esbit past perfect op de brander. Combineer dit met het opvouwbare titanium bestek en je bent volledig voorbereid om overal en in elke situatie een maaltijd te kunnen maken.

  • Esbit brander met opvouwbaar design, kleinste ter wereld
  • Werkt op de bekende Solid Fuel Esbit blokjes
  • Gemaak van titanium en daardoor ultralicht (12 gram)
  • Erg sterk en corrosiebestendig
  • Met hoge kwaliteit mesh opbergtasje

Garantie

Alle Esbit producten zijn voorzien van een beperkte levenslange garantie, wat wil zeggen dat defecten in het materiaal en productiefouten onder de garantie vallen, zolang er sprake is van normaal dagelijks gebruik. Bij handmatige bewerking van je Esbit-product vervalt deze garantie.

Het merk

Al sinds 1936 is Esbit een bekende naam in het Outdoor-segment. Het bedrijf ontstond in Hamburg na het ontwerpen van een kookstel voor in de buitenlucht en het creëren van een brandstof die niet vloeibaar en dus gemakkelijk mee te nemen is. Sinds dat moment is het bedrijf en daarmee het productenportfolio flink gegroeid. Het familiebedrijf wordt geleid door Philip en Robert, alweer de derde generatie van de familie Paap. Allemaal vanuit de gedachte om zoveel mogelijk volwaardige outdoor-producten te vervaardigen, waar de consument écht op kan vertrouwen.

Specificaties

  • Merk: Esbit
  • EAN: 4260149870285
  • Materiaal: Edelstaal
  • Afmeting (cm): 29x84 (BxH)

Beoordelingen

Gesponsorde producten