Esbit Brander Pocket Stove L - Incl 12x14 gr Esbit Blokjes - Compact

Omschrijving

Esbit Brander Pocket Stove L - Incl 12x14 gr Esbit Blokjes - Compact

De grootste van Esbit in zijn categorie: de betrouwbare en robuuste Pocket Stove L. De Esbit Brander werkt op de bekende Solid Fuel en is geschikt voor meeste pannen. Perfect voor het koken van water en opwarmen van maaltijden, waar je ook bent.

Iedere situatie is geschikt voor de Esbit brander. Hij is gemaakt van gegalvaniseerd staal en daardoor uitstekend roestbestendig. De Pocket Stove L is zo ontworpen dat er een klein windscherm op kan. Zo gebruik je hem op ieder moment zonder moeite. De Esbit brander zet je zo in één van de twee kookstanden neer zodat je aan de slag kunt.

De Esbit brander wordt geleverd met de bekende Esbit blokjes. Je krijgt er 12 stuks Solid Fuel bij van 14 gram, deze branden ieder ongeveer 12 minuten. De Esbit blokjes komen in een waterdichte verpakking waardoor je ze lang kunt bewaren. Gebruik je de Esbit brander niet? Vouw hem dan op tot een zeer compact pakketje met de Solid Fuel binnenin. Een echte Pocket Stove.

  • Esbit Brander Pocket Stove L met 12x14 gram Solid Fuel tabletten
  • Brander met 2 standen voor pannen van verschillende formaten
  • Vouwt op tot zeer compact pakketje met Esbit blokjes in de brander
  • De meegeleverde Esbit blokjes zijn waterdicht verpakt
  • Gemaakt van gegalvaniseerd staal en dus uitstekend roestbestendig

Garantie

Alle Esbit producten zijn voorzien van een beperkte levenslange garantie, wat wil zeggen dat defecten in het materiaal en productiefouten onder de garantie vallen, zolang er sprake is van normaal dagelijks gebruik. Bij handmatige bewerking van je Esbit-product vervalt deze garantie.

Het merk

Al sinds 1936 is Esbit een bekende naam in het Outdoor-segment. Het bedrijf ontstond in Hamburg na het ontwerpen van een kookstel voor in de buitenlucht en het creëren van een brandstof die niet vloeibaar en dus gemakkelijk mee te nemen is. Sinds dat moment is het bedrijf en daarmee het productenportfolio flink gegroeid. Het familiebedrijf wordt geleid door Philip en Robert, alweer de derde generatie van de familie Paap. Allemaal vanuit de gedachte om zoveel mogelijk volwaardige outdoor-producten te vervaardigen, waar de consument écht op kan vertrouwen.

Specificaties

  • Merk: Esbit
  • EAN: 4021684028902
  • Materiaal: Edelstaal
  • Afmeting (cm): 132x96x36 (LxBxH)

Beoordelingen

Gesponsorde producten