Esbit Outdoor Kooktoestel 1,1L - Brander met Kookpot - Aluminium

3884962
80.70
Je kunt 16 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 16 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 4 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Sharp-as-a-Knife
4,6 Sterren
Esbit Outdoor Kooktoestel 1,1L - Brander met Kookpot - Aluminium
80.70
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Deze Esbit kookset is perfect om op pad mee te nemen, bijvoorbeeld voor een lange wandeling of als je gaat kamperen diep in het bos. Met de outdoor kookset (1,1L) kan je genoeg water koken of voedsel bereiden om met meerdere personen van te eten.

  • De Esbit outdoor kookset is perfect voor het koken van een maaltijd voor jezelf en je reisgenoten, waar dan ook. Met ruime inhoud van 1,1 liter.
  • De Esbit kookset is gemaakt van geanodiseerd aluminium. Dit betekent dat het aluminium een oxidelaag heeft en daardoor slijt- en roestbestendig is.
  • De Esbit outdoor kookset bestaat uit een brander en grote kookpot met deksel. Zowel de deksel als de kookpot hebben een uitklapbaar handvat.
  • De Esbit kookset werkt op de bekende Solid Fuel tabletten van Esbit. De Esbit blokjes van 14 en 27 gram passen perfect in de Esbit brander.
  • Na gebruik berg je de kookset makkelijk op. Daarbij past de brander in de pan. Zo berg je de Esbit kookset compact op om weer mee te nemen.

De outdoor kookset is gemaakt van geanodiseerd aluminium, wat wil zeggen dat het aluminium van een oxidelaag is voorzien die hard en slijtvast is. Ondanks de ruime inhoud is de kookset ultralicht en ook compact als je hem inpakt. De Esbit brander past namelijk in de kookpot en het handvat is inklapbaar. De gehele kookset is eenvoudige op te bergen in de meegeleverde mesh opbergtas.

De brander is geschikt voor Solid Fuel Esbit blokjes van 14 en/of 27 gram. Ook beschikt de brander over kleine windschermen zodat de vlam niet uitgaat als je in de buitenlucht aan het koken bent. Op de pan van kookset zitten volume-indicatoren in ml en oz. Daarnaast kun je met een haakje aan de onderkant de deksel aan de zijkant van de pan ophangen.

Garantie

Alle Esbit producten zijn voorzien van een beperkte levenslange garantie, wat wil zeggen dat defecten in het materiaal en productiefouten onder de garantie vallen, zolang er sprake is van normaal dagelijks gebruik. Bij handmatige bewerking van je Esbit-product vervalt deze garantie.

Het merk

Al sinds 1936 is Esbit een bekende naam in het Outdoor-segment. Het bedrijf ontstond in Hamburg na het ontwerpen van een kookstel voor in de buitenlucht en het creëren van een brandstof die niet vloeibaar en dus gemakkelijk mee te nemen is. Sinds dat moment is het bedrijf en daarmee het productenportfolio flink gegroeid. Allemaal vanuit de gedachte om zoveel mogelijk volwaardige outdoor-producten te vervaardigen, waar de consument écht op kan vertrouwen.

Specificaties

  • Merk: Esbit
  • EAN: 4260149872760
  • Materiaal: Edelstaal
  • Afmeting (cm): 187x147x72 (LxBxH)

Beoordelingen

Gesponsorde producten