Esbit Outdoor Kooktoestel 585ml - Opbergtas - Aluminium - Solid Fuel

3884819
42.70
Je kunt 8 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 8 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Sharp-as-a-Knife
4 Sterren
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Esbit Outdoor Kooktoestel 585ml - Opbergtas - Aluminium - Solid Fuel

Wil je weinig gewicht bij je, maar toch overal water kunnen koken of eten kunnen opwarmen? Dan is de Esbit outdoor kookset het antwoord. Weegt slechts 223 gram, is makkelijk mee te nemen en werkt op de bekende Esbit blokjes.

De originele kookset voor de Solid Fuel inspireerde Esbit tot het maken van deze kookset. De tijd was rijp voor een nieuwe kookset voor de Solid Fuel blokjes, een outdoor kookset met pan die weinig ruimte inneemt en op en top gebruiksvriendelijk is. Met een inhoud van 585ml bereid je een kleine maaltijd voor jezelf of kook je water om bijvoorbeeld koffie of thee mee te maken.

De outdoor kookset bestaat uit een kleine brander en een kookpot met deksel. Zowel de kookpot als deksel hebben een uitklapbaar handvat, waardoor bij de set bij het opbergen nog minder ruimte inneemt. Daarbij past de Esbit brander in de kookpot die je op haar beurt weer in de mesh opbergtas stopt. Zo wordt de ruimte optimaal benut en neem je de kookset makkelijk mee. De gehele set is gemaakt van geanodiseerd aluminium en is hiedoor ultralicht en slijtvast.

  • Compacte Esbit Outdoor Kookset met 585ml inhoud
  • Gemaakt van hard geanodiseerd aluminium en dus ultralicht en slijtvast
  • Esbit kookset bestaande uit een Esbit brander, kookpot en deksel
  • Kookpot en deksel hebben uitklapbare handvaten en volumeindicatoren en deksel hang je op aan de pot
  • Op te bergen in handige mesh tas

Garantie

Alle Esbit producten zijn voorzien van een beperkte levenslange garantie, wat wil zeggen dat defecten in het materiaal en productiefouten onder de garantie vallen, zolang er sprake is van normaal dagelijks gebruik. Bij handmatige bewerking van je Esbit-product vervalt deze garantie.

Het merk

Al sinds 1936 is Esbit een bekende naam in het Outdoor-segment. Het bedrijf ontstond in Hamburg na het ontwerpen van een kookstel voor in de buitenlucht en het creëren van een brandstof die niet vloeibaar en dus gemakkelijk mee te nemen is. Sinds dat moment is het bedrijf en daarmee het productenportfolio flink gegroeid. Het familiebedrijf wordt geleid door Philip en Robert, alweer de derde generatie van de familie Paap. Allemaal vanuit de gedachte om zoveel mogelijk volwaardige outdoor-producten te vervaardigen, waar de consument écht op kan vertrouwen.

Specificaties

  • Merk: Esbit
  • EAN: 4260149870131
  • Materiaal: Edelstaal
  • Afmeting (cm): 111x111x86 (LxBxH)

Reviews

Gesponsorde producten