Esbit Outdoor Kooktoestel 985ml - Opbergtas - Aluminium/RVS - Alcohol

3884821
80.70
Je kunt 16 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 16 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Sharp-as-a-Knife
4 Sterren
Esbit Outdoor Kooktoestel 985ml - Opbergtas - Aluminium/RVS - Alcohol
80.70
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Waar dan ook de zekerheid hebben van een volwaardige warme maaltijd? Dat kan met de Esbit Kookset met alcoholbrander. Deze outdoor kookset is je beste vriend in elke situaties. Of je nu kampeert hoog in de bergen of al uren wandelt diep in het bos.

  • De Esbit outdoor kookset 985ml is perfect voor korte trips. Snel water koken of eten en drinken opwarmen. Werkt op Esbit Solid Fuel.
  • De Esbit kookpot is gemaakt van RVS, de brander van geanodiseerd aluminium. Hierdoor is het aluminium slijt- en roestbestendig is.
  • De Esbit outdoor kookset bestaat uit een brander en dubbele kookpot, waarbij de kleine kookpot ook als deksel kan dienen. Met uitklapbare greep.
  • De Esbit kookset 985ml komt met een aparte brander die werkt op alcohol of spiritus. Inclusief vlamregelaar om veilig te koken en uit te doven.
  • Na gebruik berg je de brander op in de pot en stop je de gehele outdoor kookset in de meegeleverde mesh opbergtas. Klaar om weer op pad te gaan.

De Esbit kookset bestaat uit een functionele dubbele kookpot en brander. De messing brander is werkt op basis van alcohol/spiritus en heeft een vlamregelaar voor veilig koken en uitdoven. De standaard waar de brander in moet is gemaakt van geanodiseerd aluminium en daardoor roestbestendig en slijtvast. De dubbele kookpot is gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal en bestaat uit een grote kookpot (985 ml) en een kleinere kookpot (470 ml) die tegelijk als deksel fungeert.

Daarbij is de gehele outdoor kookset erg functioneel en ingesteld op de avonturier die weinig bepakking wilt. Zo bevatten beide kookpotten uitklapbare handvaten en volume indicatoren. Bij opbergen passen de alcohol brander en standaard in de grote kookpot. Klap de handvaten in en berg de kookset op in het meegeleverde mesh opbergtasje.

Garantie

Alle Esbit producten zijn voorzien van een beperkte levenslange garantie, wat wil zeggen dat defecten in het materiaal en productiefouten onder de garantie vallen, zolang er sprake is van normaal dagelijks gebruik. Bij handmatige bewerking van je Esbit-product vervalt deze garantie.

Het merk

Al sinds 1936 is Esbit een bekende naam in het Outdoor-segment. Het bedrijf ontstond in Hamburg na het ontwerpen van een kookstel voor in de buitenlucht en het creëren van een brandstof die niet vloeibaar en dus gemakkelijk mee te nemen is. Sinds dat moment is het bedrijf en daarmee het productenportfolio flink gegroeid. Allemaal vanuit de gedachte om zoveel mogelijk volwaardige outdoor-producten te vervaardigen, waar de consument écht op kan vertrouwen.

Specificaties

  • Merk: Esbit
  • EAN: 4260149871350
  • Materiaal: Edelstaal
  • Afmeting (cm): 128x128x147 (LxBxH)

Reviews

Gesponsorde producten