Esperanza ECB002 Bloeddrukmeter Bovenarm - Semi-automatisch

Omschrijving

Met deze Esperanza ECB002 Bloeddrukmeter kan je je bloeddruk en hartslag regelmatig en gedurende de hele dag opmeten. Het is een automatische bloeddrukmeter voor om je bovenarm, welke je eenvoudig thuis kunt gebruiken, en licht en compact genoeg is voor onderweg. De bloeddrukmeter zal je zo een extra beetje zekerheid bieden tussen doktersbezoeken door.

 

Gemakkelijk te gebruiken

Bevestig de manchet met klittenband eenvoudig om je bovenarm, zodat deze goed blijft zitten. Vervolgens start je de meting met één druk op de knop, en zal de manchet zichzelf opblazen en weer leegblazen wanneer de bloeddrukmeter klaar is met meten. De polsband is verstelbaar in omtrek, van 22 tot 32 cm, en daarom geschikt voor iedereen. Het slanke ontwerp van de bloeddrukmeter zorgt ervoor dat je deze gemakkelijk mee kan nemen in je tas of zak, en de meting gedurende de dag eenvoudig nog eens kan herhalen.

 

Meetresultaten

De bloeddrukmeter meet de systolische en diastolische bloeddruk, en kan je hartslag van 40-199 hartslagen per minuut meten. Bovendien meet de bloeddrukmeter automatisch of er eventuele hartritmestoornissen zijn. De metingen worden allemaal duidelijk weergegeven op het grote, gemakkelijk leesbare LED-scherm van de bloeddrukmeter.

 

Geheugenfunctie

Bloeddruk is afhankelijk van een variatie in variabelen in de omgeving, en daarom is een enkele meting niet altijd even accuraat. Om deze reden kunnen er tot wel 90 metingen met datum en tijd opgeslagen worden op het apparaat. Dit is daarnaast handig om je veranderingen in bloeddruk gedurende een bepaalde tijd bij te houden, en wanneer je de metingen gemakkelijk door wilt kunnen nemen met je huisarts.

Specificaties

  • Merk: Esperanza
  • Garantietermijn: 24 maanden
  • Verpakkingsinhoud: Bloeddrukmeter
  • EAN: 5901299914878
  • Locatie van meting: Bovenarm
  • Geheugenfunctie: Ja
  • Kleur: Wit
  • Werkt op batterijen: Ja

Beoordelingen

Gesponsorde producten