Exotan Bamboo Hoek Loungeset – Hoek Loungebank + Koffietafel – Incl. Kussens

3304677
N/A
Niet op voorraad
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Wil jij je tuin voorzien van een comfortabele loungeset die ook nog eens een lust voor het oog is? Ga dan voor de Exotan Bamboo hoek loungeset. Deze royale bamboe loungeset bestaat uit de Exotan Bamboo hoek loungebank en de Exotan Bamboo koffietafel. De set is compleet vervaardigd uit bamboe en geeft je tuin daarmee en prachtige, vintage uitstraling. Urenlang relaxen in de tuin gegarandeerd!

Bamboe loungeset met hoek loungebank en koffietafel

Wie het liefste de hele dag in de tuin ligt, doet er goed aan voor de Exotan Bamboo hoek loungeset te gaan. Deze bamboe loungeset staat namelijk bekend om zijn bamboe meubels met hoog comfort. Niet alleen vanwege de royale afmeting van de hoek loungebank, maar ook door de comfortabele kussens. De kussens – die inclusief worden geleverd – zijn voorzien van een spunpoly buitenstof en hebben een standaard foam vulling. Het is dan ook geen straf om urenlang op de royale Exotan Bamboo hoek loungebank te zitten. Het advies is de kussens na gebruik op te bergen.

Bij een dagje relaxen in de tuin hoort natuurlijk een hapje en een drankje en dat is met deze Exotan Bamboo hoek loungeset geen probleem. De bamboe loungeset bestaat namelijk ook uit een bamboe koffietafel. De koffietafel is compleet vervaardigd uit bamboe en heeft een royaal tafelblad. De vierkante salontafel voor in de tuin is daarnaast licht van gewicht en daardoor makkelijk te verplaatsen.

DesignOnline24 biedt een ruim assortiment aan Bamboe loungesets aan. Is deze set niet wat je zoekt? Kijk dan bij de andere Exotan Bamboo loungesets en vindt een tuinset die precies aansluit op jouw wensen.

Inhoud Exotan Bamboo Hoek Loungeset:

  • 1 x Exotan Bamboo hoek loungebank inclusief kussens
  • 1 x Exotan Bamboo koffietafel

Specificaties Exotan Bamboo Hoek Loungebank:

  • Afmetingen (breedte x diepte x hoogte): 253 x 253 x 70 cm
  • Zithoogte: 46 cm
  • Materiaal loungestoel: bamboe
  • Materiaal kussens: spunpoly buitenstof met een vulling van standard foam, kleur: Taupe

Specificaties Exotan Bamboo Koffietafel:

  • Afmetingen (lengte x diepte x hoogte): 70 x 70 x 32 cm
  • Materiaal: bamboe

Onderhoud bamboe
Alle meubelen binnen deze set zijn vervaardigd uit bamboe dat vanuit de fabriek al is beschermd met een extra protector. Bamboe is een sterk en duurzaam materiaal, maar is wel een natuurproduct dat reageert op de omgeving. Het kan dan ook verkleuren en er kunnen scheuren en lichte vlekjes ontstaan. Echter heeft dat geen invloed op de kwaliteit en constructie van de meubels. Ontstaan er zwarte vlekjes? Reinig het tuinmeubel dan met mild reinigingsmiddel, laat goed opdrogen, schuur vervolgens licht en gebruik dan een bamboe protector (ECP340). Zo gaat de tuinset extra lang mee.

Onderhoud spunpoly
De kussens binnen deze set zijn voorzien van een spunpoly buitenstof en hebben een standaard foam vulling. Het wordt dan ook aangeraden om de kussens altijd op te bergen op een droge plek. Zo voorkom je schimmelvorming. Wanneer er vlekken ontstaan op het kussen, is het raadzaam het kussen gelijk te reinigen met water en een milde zeep (Exotan cleaner - ECP530). De Exotan protector (ECP730) kan gebruikt worden na het reinigen en zorgt voor een extra beschermlaagje op het kussen.

Bamboo-serie van Exotan
De Bamboo-collectie van Exotan bestaat uit unieke meubels met een vintage look. Alle meubels uit de serie zijn vervaardigd uit bamboe, een natuurproduct dat de tuin een natuurlijke uitstraling geeft. De Bamboo-serie bestaat uit een 2-zits loungebank, loungestoel, koffietafel, kleine koffietafel, lounge daybed, 2-zits loungebank zonder rugleuning, lounge hoekset, lounge palletbank en een ligbed.

Specificaties

  • Merk: Exotan
  • EAN: 8715322100216
  • Zithoogte (cm): 38.0
  • Inclusief kussens: Ja
  • Kleur: Taupe
  • Materiaal: Hout
  • Geschikt voor aantal personen: 4

Beoordelingen

Gesponsorde producten