Exotan Bamboo Sunlounger – Outdoor Ligbed - Bamboe Frame – Taupe Spunpoly Kussens

3364183
628.89
Je kunt 125 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 125 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 2 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Warentuin
3,5 Sterren
Exotan Bamboo Sunlounger – Outdoor Ligbed - Bamboe Frame – Taupe Spunpoly Kussens
628.89
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Wil jij maar al te graag op zomerse dagen genieten van de zon in je eigen tuin? Maar beschik je nog niet over een heerlijk loungebed? Maak dan kennis met de Exotan Bamboo sunlounger. Dit verstelbare ligbed is met zijn bamboe frame een lust voor het oog. Tel daarbij op dat-ie heerlijk ligt en je weet: met de Exotan Bamboo sunlounger in de tuin is relaxen gegarandeerd.

Verstelbaar loungebed met bamboe frame

Met de Exotan Bamboo sunlounger in huis is het gegarandeerd genieten geblazen. Niet alleen vanwege het comfort, maar ook vanwege het prachtige design van het ligbed. Het 1-persoons loungebed heeft met zijn bamboe frame namelijk een natuurlijke en vintage uitstraling. Ook niet geheel onbelangrijk: bamboe is een stevig en stabiel materiaal die het ligbed een frisse look geeft.

En dan is er ook nog het heerlijke comfort van de Exotan Bamboo sunlounger. Het bamboe ligbed is voorzien van een verstelbare rugleuning waardoor je het ligbed precies zo kan instellen zoals jij dat het prettigst vindt liggen en/of zitten. Daarnaast worden bij de aanschaf van het verstelbare ligbed ook kussens geleverd. De kussens zijn voorzien van een spunpoly buitenstof en hebben een standaard foam vulling. Berg de kussens na gebruik op op een droge plek. 

Specificaties Exotan Bamboo Sunlounger:

  • Afmetingen (breedte x lengte x hoogte): 85 x 217 x 43 cm
  • Materiaal loungebank: bamboe
  • Materiaal kussen: spunpoly buitenstof met een vulling van standard foam, kleur: Taupe

Onderhoud bamboe
Alle meubelen binnen deze set zijn vervaardigd uit bamboe dat vanuit de fabriek al is beschermd met een extra protector. Bamboe is een sterk en duurzaam materiaal, maar is wel een natuurproduct dat reageert op de omgeving. Het kan dan ook verkleuren en er kunnen scheuren en lichte vlekjes ontstaan. Echter heeft dat geen invloed op de kwaliteit en constructie van de meubels. Ontstaan er zwarte vlekjes? Reinig het tuinmeubel dan met mild reinigingsmiddel, laat goed opdrogen, schuur vervolgens licht en gebruik dan een bamboe protector (ECP340). Zo gaat de tuinset extra lang mee.

Onderhoud spunpoly
De kussens binnen deze set zijn voorzien van een spunpoly buitenstof en hebben een standaard foam vulling. Het wordt dan ook aangeraden om de kussens altijd op te bergen op een droge plek. Zo voorkom je schimmelvorming. Wanneer er vlekken ontstaan op het kussen, is het raadzaam het kussen gelijk te reinigen met water en een milde zeep (Exotan cleaner - ECP530). De Exotan protector (ECP730) kan gebruikt worden na het reinigen en zorgt voor een extra beschermlaagje op het kussen.

Bamboo-serie van Exotan
De Bamboo-collectie van Exotan bestaat uit unieke meubels met een vintage look. Alle meubels uit de serie zijn vervaardigd uit bamboe, een natuurproduct dat de tuin een natuurlijke uitstraling geeft. De Bamboo-serie bestaat uit een 2-zits loungebank, loungestoel, koffietafel, kleine koffietafel, lounge daybed, 2-zits loungebank zonder rugleuning, lounge hoekset, lounge palletbank en een ligbed.

Specificaties

  • Merk: Exotan
  • EAN: 8715322100230
  • Maximum belastbaar gewicht (kg): 90
  • Verstelbare rugleuning: Ja
  • Kleur: Taupe
  • Materiaal: Bamboe Hout

Beoordelingen

Gesponsorde producten